Wednesday, November 07, 2012

Blogku Yang Dah Bersawang

Assalammualaikum semua...

Dah lamanyaaaaaaa tak mengapdet blog yang dah jadi hambar dan kusam ni.

Mohon ampun dan maaf pada kawan2 yang sudi jugak nak menjengah saya di sini. Lamanya tak bersiaran disebabkan diberikan cuti rehat (sakit) oleh doktor maka blog ni pun sakit gak tak boleh nak diapdet.

Alhamdulillah pada kawan2 blogger yang mengetahui kondisi saya sebelum ini sbg seorang ibu hamil dan telah diberikan cuti rehat dari tugasan pejabat atau apa jua pun sebelum waktu kelahiran akibat dari simptom yang dipanggil 'Incidental Bleeding' ketika waktu kandungan saya hampir ke tahap peringkat fasa ketiga (trimester) hinggalah kelahiran. Tetapi alhamdulillah semuanya dipermudahkan olehNYA dan berkat doa kalian semua juga serta kawan2 sepejabat dan saudara mara saya diberikan kekuatan dan dipermudahkan semuanya.

Duduk dirumah dalam ertikata (medical leave) memang sungguh membosankan dan hampir satu bulan sbelum kelahiran saya direhatkan. Pelbagai perkara dan aktiviti yang 'lite' aje saya lakukan selebihnya En Habi yang uruskan. Seronok bila diri dihargai dan dimanjai kan??

Alhamdulillah kini saya menjalani tempoh berpantanglah pulak atas kelahiran cahayamata keempat saya baru2 ini pada 1 Nov 2012 tepat jam 5:00petang. Syukur dipanjatkan atas segala urusan yang ditempuhi dalam sepanjang tempoh kelahiran. Terima kasih doa kalian semua. Saya sangat2 menghargainya.

Kini kehidupan saya bertambah lengkap dan sempurna dengan kelahiran dan kehadiran anak anak yang dicintai.

Insyaallah jila berkelapangan dan diberikan kesihatan yang sempurna akan saya jengah kembali blog kusam saya ini sedikit sedikit agar tidak mengganggu gugat aktiviti harian sebagai seorang ibu kepada empat orang anak, pekerja, anak, menantu serta isteri kepada En Habi.

Begitu juga anda semoga semuanya sihat sejahtera hendaknya. Amin.....

Selamat menjalani tugasan semua..



16 comments:

Eiqa Almond said...

Akak, comel laa baby akak niee..
Jaga diri yee akak :)

Aziela said...

Alhamdulillah... Tahniah..tahniah..tahniah.....

Awak, nanti we all serbu Aizara yer...hihihihi. Tak sabar...

Saya cilok gambar Aizara yer...

Mrs Lurve said...

comelnya baby akak...tahniah kak..

Mira Adzlia said...

cumilnyer bby

Lulu Caldina said...

weee comel!!!! welcome to the world :)

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih aunty2 semua.....

Rahmah Ram Ram said...

Boleh aje...awak apa khabar? Awak pun jaga kesihatan ye. :-))

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih Eiqa....

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih Mrs Lurve...

Rahmah Ram Ram said...

Mekasih Mira :-))

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih sudi singgah sini cik lulu.... Tq :-))

maszull said...

assalamualaikum rahmah...tahniah2 yer sebab telah dikurniakan baby yg comel ni...:)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Rahmah Ram Ram said...

Terima Kasih sudi berkunjung mama @maszull...

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih @Saifudin

Lida Rahim said...

tahniah atas kelahiran bb baru.. tapi kenapa saya tak nampak lak gambar bb tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...