Wednesday, January 22, 2014

Wordless Wednesday #94

Rotax Invitational Race 2014 @ Sepang International Circuit
 
Being a bit busy lately kawan-kawan.  Mohon maafkan saya kalau selama ni tak sempat nak mengapdet dan berziarah ke blog-blog anda semua.
 
Untuk tatapan kita semua saya sempat menempekkan gambar aje.  Ceritanya kemudian-kemudian ye.
 
Event berlangsung pada 17, 18 & 18 January 2014.
 
Result kurang memuaskan dan Insyaallah akan terus diperbaiki dan memantapkan lagi prestasi pemanduan pada pertandingan akan datang.

 
 

 


 


 


 












 
 
 
Terima kasih TyH's Garage for the pictures loaded. 
 
More stories on ROTAX Invitational Race 2014 dalam entri selepas ini...
 
INSYAALLAH!

xoxo































9 comments:

Aziela said...

Aduhaii...segak dan hensemnyaaa Amirul dan Afiq...

Nasuha said...

Assalamualaikum... Wah hebatnya kanak2 yang berlumba tu..

Farah Waheda Wahid said...

tak apa anak buah aunty ni boleh improvise lagi... esok boleh jadi coach pada adik Ash... ^_* kan kak? seperti yang kita persetujui... he he he

Fiza Rahman said...

Lama menyepi. Anak2 akk ke ni? Wah ☺☺

RamRamCute said...

TErima kasih sudi singgah sini kawan-kawanku....

Tq Aunty @aziela...
Seronok tengok mereka @nasuha
@farah waheda Wahid Insyaallah...boleh aje abang2 ni ajarkan adik Ash.
@fiza Rahman haah...busy menguruskan anak2 selain tuntutan kerja yang tidak mengizinkan akak berblogging ..Insyaallah lepas ni sikit2 akk update.

Anonymous said...

Magnificent goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just
extremely wonderful. I really like what you've acquired here, certainly like what you are saying and
the way in which you say it. You make it entertaining and you still
care for to keep it smart. I can not wait to read much more from you.
This is actually a tremendous website.

My web blog: buy vine revines

Anonymous said...

Normally I don't read post on blogs, bbut I wish tto say that this write-up very pressured mme to take a look at and
do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite great post.


Also visit my bllog post vedic math

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...