Saturday, April 16, 2011

AGAIN! My day with the loved ones

Am enjoying my day with the loved ones and today is my sons happy day coz both of them got their present from 'Ayah' which they have not expected at all.

Alhamdulillah both of them is happy with the gift which they really look into it looonnngg time already.

And at the same time and for the first time ever am baking an apple pie for the family. Tak sangka pulak menjadi eventhough bahan2 tidak mencukupi saja- saja je nak test market tapi tak sangka pulak banyak permintaan (sedap agaknya) dan licin pinggan sebab semuanya makan hehehe...macam ni bolehlah masak lagi dan seronoklah nak masak.

Terima kasih juga pada Cik Mat Gebu kerana sudi berkongsi resepi simple beliau buat tatapan umum.

Apa-apa pun am sharing the picture untuk tatapan umum..heheh perasan!

Picture attached:

















- Posted using BlogPress from my iPad.

2 comments:

Aziela said...

Seronoknya diorang dapat motor....best2.... Ehmm...lazatnya apple pie tu..bila nak eksport ke sini...? hehehehhe

naTamieR said...

hehehe...boleh boleh nanti saya eksport ke TPM..tapi tak taulah rasanya sedap ke tidak ..sebab bukan professional yang buat amatur je.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...