Saturday, April 23, 2011

My Baking Class Session

Assalammualaikum,

It's Saturday noon today, time flies so fast rasanya baru last week aku mencuba resipi apple pie CMG. But this week hari rajin aku datang lagi...kali ni aku belajar membakar serta membuat "Brownies Chocolate Chunk" sekali dengar macam tak percaya aku yang pemalas nak masuk dapur dan apatah lagi pemalas nak memasak ni yang buat...macam mimpi di siang hari aje..tapi UNBELIEVEABLE am baking the cakes..

Hubby aku balik dari cycling pun terkejut bila anak-anak beritahu dia yang aku masak brownies today. Hahahaha.....yelah bukan senang aku nak masak (ikut mood jugaklah) tapi ntahlah since aku surf blog yang memaparkan resepi2 yang ringkas lagi menarik ni ..tu yang buat semangat aku jadi kuat nak mencuba...lagipun tak salah mencuba sebab kandungan yang diaorang gunakan bukanlah susah sangat nk carik.

Alhamdulillah...menjadi eksperimen membakar kek brownies aku even this is the first time aku masak brownies. Rasanya boleh tahan cuma tak oleh tandinglah chef2 professional masak kat dalam AFC Astro tu...

Apa-apapun am sharing the picture just for my reference and kenangan...hehehe

Lastly "Happy Weekend Uols".










My Chocolate Chunk Brownies


- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Aziela said...

Yummy....nampaknya 1st attempt terus berjaya dah nie...caya lah...

Rahmah Ram Ram said...

Yeay! Alhamdulillah jadi sy baru nk bawak ofis alih2 icha demam.. Huaaa.. Nxt time sy bwk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...