Thursday, January 03, 2013

KULAPUK!!

Assalammualaikum....

Alhamdulillah Tuhan memanjangkan lagi usia saya untuk terus bernafas dan berkongsi menumpang dibumi Allah ini.

Saya memohon maaf pada kawan kawan kerana dah lama tidak bersiaran dan mengapdet entri entri di dalam blog ni....

Memang mood kelaut memanjang dan bila ada mood berkobar kobar nak apdet anak kecik pulak meragam langsunglah padam niat tu... akibatnya blog saya ni dah berbulan bulan tak berapdet.

Insyaallah kawan2 jika berkelapangan akan saya ziarah dan menyinggah ke rumah rumah anda. Terima kasih atas kunjungan dan mesej2 yang diterima. Amat saya hargai.

Beberapa bulan tidak aktif berblogging masih banyak yang perlu saya ceritakan story mory tapi itulah mood nak bercerita bak kata orang sekarang 'flashback' 'throwback' memang tak masuk tuning...nantilah akan saya apdet sikit sikit.

Sementara itu saya nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua darling darling blogger saya dan kawan2 yang mengenali diri ini semoga tahun 2013 ini membawa dan memberikan banyak kebaikan dan kegembiraan pada anda semua. Semoga dengan azam dan tekad di tahun baru ini akan dapat dicapai dan dikongsi bersama yang tersayang.  Pada adik2 blogger yang masih bersekolah tu SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH ye. All the best dan semoga anda beejaya dalam apa jua bidang yang anda ceburi.

Jadikan segala kenangan dan pengalaman di tahun 2012 sebagai kenangan dan pengajaran yang tidak dapat kita lupakan.

All the best pada anda semua...

8 comments:

MAY said...

Wah.ye jgk kan.lme x nmpk.sy pun jrg smpt bw.byk kje..

Mas Zull said...

assalamualaikum rahmah...selamat bersiaran kembali n selamat tahun baru yer...:)

Aziela said...

Yes...Rahmah is back...! Miss uuu...!!

Intan Akma said...

kenapa kulapuk? ;) blurrr

Rahmah Ram Ram said...

Timakasih Cik May sudi singgah sini...ye lah towrds end of the year mmg byk kerja nak disudahkan...

Rahmah Ram Ram said...

Wsalam Mama...lamanya tak berkunjung ke rumah mama...teima kasih sudi singgah ye mama insyaallah nnt saya berziarah. Selamat tahun baru mama...

Rahmah Ram Ram said...

Yes awak!! Tq...saya pun miss kat korang semua....

Rahmah Ram Ram said...

Kulapuk sebab dh lama tak berapdet kema oii...sibuk duk kelek anak memanjang aje mana nak curik masa berblogging...huhuhu :s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...