Tuesday, February 26, 2013

Anda Berminat Tak??...


Assalammualaikum semua...

Tak berapa reti dan tak tahu macam mana nak membuat jualan di dalam blog ni..tengok orang jual barangan lain senang aje..tapi saya cuba ajelah tapi bukan cara permanently...jadi bidan terjun aje ni..

Oh ya! pada kawan-kawan, nak tanya "Anda Berminat Tak"?

Last week saya ada membuat pembelian di salah sebuah kedai online yang terkenal di Malaysia.  Barangannya memang amat memuaskan hati dan satisfied jugalah so far. 

Masalahnya sekarang saya dah dapat dah barangan tu tetapi di sebabkan atas sebab-sebab tertentu maka saya terpaksa menjual baju berkenaan pada anda-anda yang berminat.

Pada kawan-kawan di luar sana anda berminat tak nak membeli baju seperti gambar yang tertera ini? Penerangan mengenai baju berkenaan adalah seperti berikut:-






Size: L

Color: Turqoise dan Green

Brand: Ethnic Chic

Description: Isabella Peplum Long Dress features long sleeves, round neckline, peplum waist styling, and long silhouette. Made of stretchable cotton-mix material.

Harga Asal: RM99.00

Harga Jualan: RM75.00 (Termasuk kos penghantaran)

Condition: Masih lagi baru di dalam plastik

Reason untuk di jual: Size Tak Bersesuaian





InternationalAUS SizeBust (cm)Hips (cm)Waist (cm)
XXS679-8189-9161-63
XS884-8694-9666-68
S1089-9199-10171-73
M1294-96104-10676-78
L1499-101109-11181-83
XL16104-106114-11686-88

Pada kawan-kawan yang berminat bolehlah PM ataupun sms terus pada saya di 019-203 9696.



Sekian 



7 comments:

wahida said...

saya suka tgk org pakai peplum ni, tapi badan saya sgt lah tak sesuai...huwaaaaaa...

harap akak dpt jumpa buyer nnt...InsyaAllah...

RamRamCute said...

@wahida

Tq Wahida! Takpe tak payah pakai peplum..lelain desain pun molek dan cocok juga kalau awak pakai.. jangan risau ye.

Mas Zull said...

assalamualaikum rahmah...susah juga membeli secara online ni kan...:)

RamRamCute said...

@Mas Zull

betul tu mama..silap size dah tak boleh pakai..nak tukar banyak pulak procedure nya...sampai naik rimas..lebih baiklah jual..itu pun kalau ada yang nak beli...kalau tidak simpan ajelah

Mooniqueen said...

cantiknya tapi xmuat la...

Anonymous said...

simply dropping by to say hi

Lynn said...

As salam kak Ram..

Sian akak..ye la..memang susah kalau beli on9 ni..Takpe insyaallah akan ada yg berminat nanti..insyaallah..lynn tak berani sebab lynn takut terketat sangat or terlonggar..sebab kadang beli baju L tapi longgar..dah beli M..ketat sangat pulak..kak jangan susah hati..insyaallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...