Saturday, February 02, 2013

Greetings From Malacca!!

Assalammualaikum...

Selamat bercuti minggu semua..oh ye seronok kan semalam merupakan hari cuti bagi para penjawat yang bekerja di Wilayah Persekutuan.

Siapa yang tak suka cuti kan? Minggu depan cuti panjang lagi bersempena dengan Raya Cina. BEST duduk kat Mesia ni al-maklumlah 1 Malaysia cuti pun banyak ... last week Thaipusam this week Hari Wilayah next week Raya Cina..meriah cuti-cutian.

Cuti pendek kali ni saya membawa anak2 bercuti ke Melaka Bandaraya Bersejarah sambil makan2 ikan bakar di Umbai. Seronok tengok anak2 suka dan hepi bercuti.  Tetapi yang tak seronoknya si kecik nilah meragam asyik menangis aje mungkin tak selesa sebab kepanasan.

Walaupun cuti minggu ni singkat tetapi jika ianya dilakukan dengan cara yang betul dan berfaedah Insyaallah ianya memang amat2 berbaloi... terutamanya jika kita sama2 meluangkan masa bercuti bersama dengan yang tersayang.

Selamat bercuti dan berhari minggu semua!!

7 comments:

mieza said...

lme da tak jalan kat melaka..
melaka best jgak tmpat2 dy kan

Rahmah Abd Mutalib said...

Ye @mieza memang happening melaka ni nak2 kalau duduk dekat bandar sentiasa bsing dan jam malam hari....kalah KL hehehe...

Misz Mieza said...

Selamat bercuti kak Ram! ^^,

Rahmah Abd Mutalib said...

Terima kasih dear! Happy wiken to u... :-)

Aziela said...

Alaaa...x der gambar. Hehehehe

Rahmah Abd Mutalib said...

@Aziela hehehe..xde done nak bergambar awak.."beg tangan" asyik nak berpegang aje..susah!!

nazeef nazeem said...

salam..saya mmg suke baca blog pasal travel nih..support saya blogger baru..follow me back
http://nazsue1983.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...