Friday, August 30, 2013

Rumah Terbuka Raya .....


Assalammualaikum.....

Alhamdulillah...seperti tahun-tahun yang sudah rata-rata ramai yang membuat rumah terbuka di sana-sini cuma adakalanya jemputan yang banyak itu tidak dapat dipenuhi dalam satu-satu masa bukan apanya keadaan jalanraya yang sesak hapa benda semuanya amat merumitkan perjalanan terutamanya bagi mereka yang mempunyai anak-anak kecik seperti saya. Kalau baby mood baik tak meragam takpelah boleh bawa berjalan-jalan...tapi kalau dah start enjin turbo alarm dia memang mengharukan.

Di kesempatan bulan raya ini pun banyak jugak syarikat-syarikat membuat majlis rumah terbuka yang dibuat khusus untuk client-client yang berurusan dengan mereka.  BERNAMA kali ini tidak melepaskan peluang untuk mengadakan majlis rumah terbuka bagi seluruh kakitangan mereka dan juga untuk klien-klien tetap mereka yang mana kali ini berlangsung di Hotel Grand Season, Kuala Lumpur.


Terima kasih atas jemputan anda semua dan kami sebagai anak syarikat datang memeriahkan lagi suasana hari raya dengan aktiviti wajib iaitu "MAKAN".














8 comments:

AyueJean AJ said...

Syoknya kak...
Cantik baju akak.... Nice & simple....

Fiza Rahman said...

Bestnya open house raya kat hotel. Saya kat office ni ada pot luck raya ☺☺

Aziela said...

Wah...cantik2nya gambar kita semua.... Yeayyy

Sheila Eiman said...

wah.. open house kat hotel.. bestnye...

RamRamCute said...

@AyueJean AJ

Terima kasih AJ...

RamRamCute said...

@Fiza Rahman

Buat di hotel sebab boleh panggil client dan menteri fiza lagi selesa bagi menteri2 ni nak berbual agaknya :-)

RamRamCute said...

@Aziela

semuanya cantik2 belaka...

RamRamCute said...

@Sheila Eiman

Sheila...ini baru first time HQ buat open house di hotel all this while buat di perkarangan pejabat aje...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...