Wednesday, October 03, 2012

Wordless Wednesday # 61


Wordless Wednesday




Macam manalah gaya nak kurus kalau macam ni.... badan semakin hari bagai di pam pam...

Ini adalah hasil belian dari kantin semalam...sayang nak makan tapi sampai je rumah terus bedal...memang  SEDAPPP!!

Pada mereka yang nak order tu bolehlah ke http://www.facebook.com/bellyliciouscupcakes untuk membuat tempahan.

GERENTI PUAS!!


16 comments:

Lizzie Yasmin said...

Yang sebelah tue kek apa yer? Menarik sungguh rupa dia.

Mrs Lurve said...

nmpk pun dh mengancam kak..

Mira Adzlia said...

da bukak page dia..serius menyelerakan sgt..huhu

DAIRI FARISHA said...

memang sodap!!! tliur tgk..ni yg nk nempah kapkek jugak ni..huhu

Sue Saari said...

sedapppppnyaaaaa....nak sikit... ;)

duniafana said...

an apple a day keep the doc away :p

Rahmah Ram Ram said...

@Mrs Lurve itu baru tengok belum rasa lagi Mrs. lurve..shud try tau.

Rahmah Ram Ram said...

@Mira Adzlia

Mira nak tempah untuk bertunang or wedding ke atau apa pun boleh...nnt boleh email terus kepada owner...kiut sangat!!

Rahmah Ram Ram said...

@DAIRI FARISHA

Jemput tempah Farisha...

Rahmah Ram Ram said...

@Lizzie Yasmin

Lizzie, akak pun tak sure nama cake apa tu tapi yang pasti memang sedap sebab dalam dia fully chocolate...nyum nyum..

Rahmah Ram Ram said...

@duniafana

hihihi...betul tu!!

Rahmah Ram Ram said...

@Sue Saari

Jemput Sue..sila2..hikhikhik...

maszull said...

assalamualaikum rahmah...alamak petang2 tengok ini memang terasa laparnya...mesti sedapkan...:)

Aziela said...

Terbayang2 lagi kesedapan oreo cheesecakenya...Aduhh, enak banget

Rahmah Ram Ram said...

Hihihi..memang mama...tengok je bselera. .apatah lagi apabila kita merasanya...sedap mama!

Rahmah Ram Ram said...

Yeah betul tu awak!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...