Wednesday, October 03, 2012

Wordless Wednesday # 62



Assalammualaikum....


Hari yang penuh keBIZIAN bagi semua orang dipejabatku hari ini.  Nasib baik hari ni hari bisu tanpa kata-kata.....maka TEMPEK gambar pun boleh aje.....

Generator dari jenama Caterpillar

Generator dari jenama Perkins

Inilah tugasan saya since morning yang tak sudah-sudah.  Job scope dah bertukar semenjak dua menjak ni takde buat kerja seksatari dah....akibat dari mendapat arahan dari seorang PENGURUS yang suka mengarah orang tak tentu hala...kerja dia tapi dia suka kasi tempias kat orang lain ....Sendri tak nak buat (ooppss!! termengata la pulak!!).... tapi nasib baiklah saya ni MULTITASKING boleh aje kalau nak soh belajar survey menyervey ni... NO PROBLEM dapat jugak ilmu..bertambah lagi pahala...berkat lagi gaji yang diterima...tak gitu??


13 comments:

Nurul Akmal said...

Salam Kenal... :)

www.siezuka.com

CaDLyNN said...

kene survey genset ke..ehehe

Hanih Borhan said...

Oops,p'urus tu baca blog ni tak Kak?haha...

Rahmah Ram Ram said...

Yelah cadlynn...huhuhu

Rahmah Ram Ram said...

Hihihi...rasanya x baca kot...klau baca pun xpelah..sis dh xleh tahan dh tangan ni gatal je nk menulis...

Rahmah Ram Ram said...

Salam kenal Nurul...tq sudi singgah!!

Misz Mieza said...

Sabar jelah sis.. Yang penting biar kita buat keje secara ikhlas.. InsyaAllah, berkat keikhlasan tu nanti bertmabah murah rezeki sis.. =)

Aziela said...

Melampau b=pulak kadang2 tu...naik muka jadinya dia...

Rahmah Ram Ram said...

@Misz Mieza

Insyaallah Mieza..terima kasih. Tapi tulah terkadang tu sakit hati ler jugak...huhuhu

Rahmah Ram Ram said...

@Aziela

hihihi...kegiatan sejak azali lagi awak..nak buat macam mana?? huhuhuhu....

NanaShazna said...

siapakah pengurus itu? sian kak ram..ekeke

Rahmah Ram Ram said...

@NanaShazna

hihihi...cer teka??

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...