Monday, April 08, 2013

Maafkan Saya....

Assalammualaikum semua....

Owh!! kembali menerjah blog saya yang sudah beberapa hari tidak di sentuh dan diterjah gara-gara dengan kesibukan tugasan dan mood berblogging yang agak ke LAUT lately ni...

Ntah apalah nak jadi dengan saya ni..sekejap semangat berkobar-kobar membara bagai api terbakar...sekejapan terus kusam, muram dan suam-suam kuku aje (bukan artis suam-suam kuku ye)..

Begitu payah nak memotivasikan diri menitipkan entri-entri menarik di sini tapi yelah bukan senang nak bercerita saban hari nak kasi orang dengar dan tahu apa kita buat..nak susun ayat aje dah payah...huhuhu...

Maafkan saya ye kawan-kawan semua...sememangnya hari ISNIN ini memang TERsangatlah BLUES!!

Apa pun selamat bertugas dan...................

Eh!!! kenapa Didie Alias tu??? Eh! kenapa Rozita Che Wan tu pakai skirt pendek sangat eh! kenapa Aaron Aziz tu pakai seluar senteng? dan Eh!! kenapa Tasha Shila ni super duper excited nak bagi hadiah kat orang?? Yang penting .............Suka hati doranglah...

Anda semua menonton ABPBH?? Apa komen anda?


5 comments:

Intan Akma said...

hahaha..nak tergelak tengok rozita che'wan masa sebuk karaoke lagu zaman dolu-dolu kat abp mlm tadi. Yang si zain pulak terkebil-kebil tak tau nyanyi..diorang berlainan zaman..haha

mrs puex said...

tengok jugak mlm td..

feedback?

so sooo jekk..

Nasuha said...

Saya tgk tapi kejap saja...mata rasa mengantok sangat....
Apapun, semangat ya kak! Selamat bertugas.

Rosmiza Ali said...

Tonton.. Tapi macam kurang kick la abpbh tahun ni.. Ntah hape2 ntah.. Johan & Zizan jugakla yang best.. Hehehe..

AyueJean AJ said...

Semua komen akak tu AJ setuju.....
Hehehehhe...
yang paling nyata..
Eh??
Hambarnyaaaaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...