Wednesday, April 03, 2013

Wordless Wednesday #70


Assalammualaikum...


Rabu tiada kata-kata..



Mode: 

Tension sebab call Customer Service Celcom dari pagi tak dapat-dapat... Apa semua staff dorang sibuk nak pilihanraya jugak ke??

9 comments:

AyueJean AJ said...

Biasalah tu kak..
Mana2 pun kadang sama je...
Bukan celcom je..

RamRamCute said...

@AyueJean AJ

Yelah AJ sakit jiwa betul...kita dahlah nak cepat lagi dia lambat2 huhuhu...

Aziela said...

Kalau billing dept diorang...cepat jer chase kan..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Kakcik said...

Memang sakit hati bila telefon ke khdimat pelanggan yang 'tekan 1 untuk..., tekan 2 untuk...,....' akhirnya talian terputus begitu saja... :(

RamRamCute said...

@Aziela

ha'ah awak..tak menyempat-nyempat ...kalau tempoh due aje siap buat call lagi kat enpon alert payment....

RamRamCute said...

@saifudin abu izzudin

Terima kasih sudi singgah sini...

RamRamCute said...

@Kakcik

hahahaha...saya ingat saya sorang aje yang rasa annoying Kakcik dengan suara perempuan tu...rasa macam nak hempas2 aje telefon tu... :-)

Anisa Anuar said...

busy sgt la tu...sabaq na...hehehe...
paham sgt perasaan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...