Wednesday, April 17, 2013

Wordless Wednesday #72


Assalammualaikum...

Gambar Hiasan Semata Dari Gugel

Mode: KE LAUT memanjang aje 2-3 hari ni sebabkan kerja 
yang menimbun-nimbun tak reti nak surut...
HUARGHHHHHH!!! 
Tensen tensen..

Nak berBLOGging pun takde mood dah!

Kepala pun dah naik berputar, pening dah dekat dua minggu 
pakai selendang ala-ala Dato' CT ...

8 comments:

Aziela said...

Sabar wak..sabar....

RamRamCute said...

@Aziela

huaaaaaaaa..............

Anonymous said...

Waalaikummussalam.cuba Puan tampil kan gamba Puan yg bertudung CT tu.bulih sharing dan tukar selera bertudung selepas ni.tq :)

RamRamCute said...

Tak payah nak sharing la dik oiii...kalau tengok Dato CT pakai selendang dedulu sblm berhijab ni mesti boleh nak figure out... hehehehe

ros_reeza said...

ala-ala dato Ct tu :)

Cho Zila said...

ha... mana tuk T... biasalah kalau dah banyak keje nak buat camnerkan..

Fiza Rahman said...

Sabar yer kak. Habiskan kerja dulu.

AyueJean AJ said...

Sabar kak... =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...