Wednesday, April 03, 2013

Pertandingan Fotografi 'Finding Europe in Malaysia'


Assalammualaikum...

Pada anda yang berminat bolehlah mencuba ye...


7 comments:

Aziela said...

Waddduuuhhhh....Lumayan!

RamRamCute said...

@Aziela

kannnn?? kalaulah kita ni ada skill nak ambil gambar memang dah letak nama dah ..heheh takat ambik gambar biasa2 amatur tu bolehlah untuk tatapan sendiri...hehehehe

Nazayiena Ayiena said...

Rugi klu org yg pro x masuk dlm pertandingan nie.......

aReLaN said...

ala...takde bakat pon bab fotografi ni.hehehe

RamRamCute said...

@Nazayiena Ayiena

betul tu..kalau ada talent why not mencuba kan??

RamRamCute said...

@aReLaN

Tak payah ada bakat kot arelan janji ambik ikut angle yg kira2 terbaik oklah tu..hikhikhik

NJihe.am said...

Salam singgah. Hmm kena belajar fotografi ni kalau nak menang. Tahniah sesiapa yang mencuba.;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...