Monday, April 01, 2013

Karting Lagi.. Tahniah Abang!!


Assalammualaikum...

Memulakan hari di pagi Isnin ini yang mana saya pasti ramai yang melakukan pelbagai aktiviti menarik wiken baru-baru ini.

Sekolah telah bermula dan semua ibu bapa pun dah back to normal routine life mode berkejar-kejaran dan yang pastinya  sesi berkejar-kejaran tu memang selalu terjadi pada saya suami isteri tak kiralah cuti sekolah ke atau tak cuti sekolah ...yang pasti sama aje kami ni...

Bagaimana wiken anda semua baru ini? Pasti seronok dengn mengisi masa lapang dengan melakukan perkara yagn berfaedah bukan? Kami sekeluarga biasalah..setiap minggu mesti berkampung di Shah Alam bagi melihat anak-anak saya yang sibuk melakukan aktiviti latihan go kart mereka.



Bz mengalahkan nak masuk F1 pulak kami ni?  Tapi takpelah asalkan anak-anak happy selalu.

March melabuhkan tirai semalam di mana anak-anak saya menghadapi sesi tournament bulanan anjuran kelab go kart mereka yang berlangsung di Shah Alam International Kart Circuit.

Alhamdulillah...prestasi anak-anak semakin hari semakin baik dan hopefully mereka akan terus memantapkan lagi skill dan masa terbaik mereka. 


Semalam sahaja si Abang berjaya mendapatkan tempat ketiga dengan mencatatkan masa sebanyak 1:10kmj manakala si Adik pula hanya dapat mengumpulkan masa terpantas beliau sebanyak 1:15kmj.  Walaupun beza adik jauh berbanding abang tapi azam mereka tetap sama mereka mahu memantapkan lagi prestasi masa terpantas mereka hingga ke 1:00kmj.  Insyaallah mereka boleh.





Tahniah pada Abang..hopefully next week dah boleh test di litar Sepang pulak dengan "kart" baru mereka yang telah siap.


Pheww!! penat sungguh ngalahkan jadi gadis litar...lepas tu balik rumah PENGSAN ngalahkan racing...

16 comments:

Sukma Haron said...

wahhh...tahniah...

Mas Zull said...

assalamaualaikum rahmah...tahniah2 yer..:)

Aziela said...

Wah, patutlah abang dan adik sangat berbakat dan cemerlang. Ada gadis litar yang beri moral support...hehehehehe

AyueJean AJ said...

Tahniah..
AJ ada tengok pic2 ni kat insta... =D

RamRamCute said...

@Sukma Haron

Terima kasih Sukma susdi singgah sini :-)

RamRamCute said...

@Mas Zull

Tq Mama

RamRamCute said...

@Aziela

Hahaha gadis litar ..kiranya hilang selera orang nak tengok hihihi...FREE OF CHARGE je..

RamRamCute said...

@AyueJean AJ

Terima kasih AJ :-)

yang baik Ishak said...

tahniah! tahniah! tahniah! semoga terus cemerlang di masa akan datang..

keri ikhwan said...

fuyooo.. smpai satu femili berkampung.
macam best je go kart nih...

RamRamCute said...

@yang baik Ishak

Terima kasih :-)

RamRamCute said...

@keri ikhwan

Haa..jangan tak caya dik setiap minggu angkut anak beranak sume semata-mata menunggu anak2 lelaki bergo kart hehehehe...

Hana Maroo said...

wah.. pandainyer dia.. leh join F1 ni... blogwalking kembali..:) cantik header. wat sndiri ye?

FarhanahAdzlan said...

waahhh saya teringin nak bergocart..tp takutt sbab tak pernah cuba huhu

RamRamCute said...

@Hana Maroo

Tq sudi singgah Hana...header saya tempah dari WhiteyMommy..cubalah memang puas hati..:-)

RamRamCute said...

@FarhanahAdzlan

Insyaallah cuba sekali pasti lepas ni nak mencuba lagi...trylah Farhanah sekadar mengisi masa lapang sekali sekala apa salahnya kan? :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...