Monday, April 08, 2013

Selamat Hari Jadi En Habiku...

Assalammualaikum...

Nak post up entri ni tapi dah terlambat, sebabnya birthday tuan punya badannya pun iaitu En Habi ialah pada hari Khamis yang lalu.

Apapun inilah sahaja yang sempat saya sediakan untuk suami tercinta eventhough beliau sibuk dengan kerja dan tugasan harian beliau tetapi tetap setia dan sudi meluangkan masa bersama-sama kami menyambut hari jadi beliau...

Maaflah gambar sambutan kami tak sempat nak ambil sebab saya sibuk menjaga anak kecil yang sibuk nak berdukung sana sini... Tiada siapa yang sudi ambilkan gambar sebab masing masing sibuk.... Huhuhu.. Jadilah "better than nothing"!

Terima kasih juga pada Shuhaida sebab sudi menerima tempahan cake yang comel lagi cantik ni... Kami sayang nak makan sebab comel sangat dan sedap.

To En Habi "Happy Birthday To You!! No matter how and no matter what we will always ❤❤❤ you".



5 comments:

P#eoniX said...

happy belate bufday,,,moga ceria-ceria selalu...huhuhuh!!!

AyueJean AJ said...

Happy belated birthday....
Wahhh...
Comel kek...

Mas Zull said...

Assalamualaikum rahmah...hepi belated besday...

RamRamCute said...

@Mas Zull

TQ Mama

Aziela said...

Wah, mesti hubby awak seronok dan rasa dihargai kan. Yang pentingnya ingatan dan effort tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...