Sunday, April 14, 2013

7 Tahun Sudah Kita Bersama


Assalammualaikum...

Usia perkenalan bagi sesetengah orang haruslah digambarkan dan diraikan pada setiap kali ketibaan ulangtahunnya.

Pelbagai memori menarik samaada suka dan duka dapat dikongsikan bersama-sama serta tempat untuk meluahkan segala duka nestapa, suka dan gembira, geram dan benci tak kira sesiapa. 

Terima kasih Whitey Mommy kerana sudi mendesignkan blog saya secomel ini

Kini usia blog saya ini semakin hari semakin meningkat dan setelah bersama-sama dengannya selama tujuh (7) tahun pelbagai cerita, tips serta maklumat dan memori indah bukan sahaja dapat dikongsikan bersama-sama pembaca lain malahan daripada niat asal ingin membuat blog berupa peribadi menjadi tatapan umum pulak hingga ke hari ini.

Alhamdulillah walaupun blog ini tidak begitu BOMBASTIC dan WELL KNOWN seperti blog-blog terkenal lain tetapi intipatinya boleh dibaca dan dikongsikan pada pelbagai usia tak kira muda tua kecik dan besar.

7 Tahun Bersama............
Kini saya berbangga mempunyai rakan-rakan blogger yang sungguh baik hati, sporting dan sudi bertukar-tukar pendapat mereka menerusi maya ini untuk turut sama mengembangkan ilmu, info terkini dan ilmu-ilmu menarik buat semua.

Terima kasih semua dan semoga kalian semua sentiasa di rahmati dan di berkati.


16 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum rahmah....betul tu kekawan alam maya...:)

Fienazzuki said...

Comel sangat header

Fiza Rahman said...

Wah...Tahniah kak, 7 tahun dah ☺☺

RamRamCute said...

@Fienazzuki

Tq dik!

RamRamCute said...

@Fiza Rahman

Tq Fiza... :-)

RamRamCute said...

@Mas Zull

W salam mama...seronok dapat berkenalan dengan mama dan kawan-kawan yang lain...

Aziela said...

Saya tak pernah ingat anniversary blog saya...hahahahahhaa. Tapi yer lah...follower kat sini pun sikitt lagi nak cecah 4 digit. Tahniah wak...!

aReLaN said...

wow...dah 7 tahun tu.lama nya. moga dapat diteruskan lagi.majulah blogger untuk negara.hehehe

RamRamCute said...

Tq awak.. Tanpamu tiadalah seri blog ni

Intan Akma said...

Wah..tahniah kak ram..masih gigih menulis sehingga hari ini..hehe

wahida said...

7 tahun berblogging kak? lama betul tu...tahniah ye kak sbb dpt bertahan sampai sekarang...tabik spring la kat akak...

RamRamCute said...

@aReLaN

Tq Arelan kerana sudi menjadi salah seorang dari rakan blogger akak :-)

RamRamCute said...

@Intan Akma

TQ kema...GIGIHla sangat hihihihi..kekadang tu kelaut jugak...

RamRamCute said...

@wahida

Mekasih Wahida kerana sudi menjadi salah seorang rakan blogger akak...tq for ur support :-)

ros_reeza said...

dah 7 tahun.. tahniah :)

AyueJean AJ said...

Wahhhh....
Dah 7 tahun dah...
tahniah kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...