Monday, September 09, 2013

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com


STICKY POST


Assalammualaikum....


Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak. 

 Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^ 


Jom Semua!!!

24 comments:

P#eoniX said...

gud luck yer!!!heheheeheh....

RamRamCute said...

Thank you dik! Jomlah sertai segmen ramai2..

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih kerana sudi join dan support segmen ini, nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Kenit Cinonet said...

terjah sini dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Syahidah Fadilah said...

slmt bersegmen & gdluck :)

nor_farihan said...

salam perkenalan...saya dari segmen yang sama,jemputlah ke blog saya jugak hehe :)

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Maisarah Aisya said...

datang dari segmen yang same . good luck

http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye....tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

hijau zamrud said...

salam perkenalan dan ziarah kembali.

jemput join segmen rakan blogger cikguzamrud pulak

http://www.cikguzamrud.com/2013/09/segmen-rakan-blogger-cikguzamrudcom.html

Ainim Suju said...

salam perkenalan..saya datang singgah disini :)

RamRamCute said...

@Farah Waheda Wahid

terima kasih Farah :-)

RamRamCute said...

@Kenit Cinonet

salam kenal...tq

RamRamCute said...

@Syahidah Fadilah

Tq dik!

RamRamCute said...

@nor_farihan

Tq singgah sini :-)

RamRamCute said...

@Maisarah Aisya

Tq dik!

RamRamCute said...

@AyuInsYiraH

Tq singgah sini dik :-)

RamRamCute said...

@hijau zamrud

Insyaallah Tq dik!

RamRamCute said...

@Ainim Suju

Tq singgah sini :-)

Cinta Misteri said...

selamat bersegmen...

julia jamaludin said...

singgah sini :)
http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Zawiah said...

dah terlepas lak saya nak join segmen yang ini ...

Farah Waheda Wahid said...

Tahniah kerana telah dipilih sebagai pemenang...sila tinggalkan LINK ENTRY TERBAIK untuk direview di ruangan komen ini...

http://www.bubblynotes.com/2013/09/pemenang-segmen-my-best-entry.html

Mas Zull said...

assalamualaikum rahmah...gud luck yer..;)

Abe Kie said...

salam. abe kie dtg dari segmen yg sama...terus terfollow blog yg hebat ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...