Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday #86


Assalammualaikum.....

Rabu Tiada Kata-Kata....Wordless Wednesday minggu ini....

Tak mau cakap lebih-lebih... ISU HANGAT MINGGU INI!!

Masing-masing ada pendapat dan boleh menilai dengan sendiri secara logikal...

Terpulang pada individu masing-masing.

Yang penting kita tak payah serabut kepala nak memikirkan siapa salah dan siapa betul.....

Dunia Artis............


Gugel

Owh! Jangan spedo saya lepas ni ye!!.....

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

bila jadi public figure cam ni lah kak, semua orang akan ambil tahu...tapi apa sebenarnya yang berlaku hanya Allah dan diri mereka yang terlibat jer tau...

Shark Kay said...

Artis..
Satu pekerjaan pling risiko.

Anonymous said...

akhir zaman begini la kan

RamRamCute said...

@Anonymous

yelah golongan bangsawan diagung-agungkan...

RamRamCute said...

@Shark Kay

tq shark singgah sini...perkerjaan berisiko dan perlu mempunyai ketahanan mental yang tinggi selain menjadi "role model" kepada masyarakat.

RamRamCute said...

@Farah Waheda Wahid

allah lebih mengetahui...kita tak perlu pening2 nak fikirkan permasalahan mereka...hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...