Tuesday, May 31, 2011

AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA !

Assalammualaikum dan Selamat Pagi Semua,

Saya ni bukan apa..saja je nak gatal-gatal join segmen ringkas sempena HARI TANPA TEMBAKAU SEDUNIA pada setiap 31hb Mei. Kali ni dianjurkan didalam blog En Ben Ashaari.

So seperti biasa saya nak la jugak mempromosikan laman blog saya yagn tak seberapa ni pada kengkawan semua.

So apa lagi kawan-kawan kalau sudi followlah blog saya ni hah dan untuk maklumat lanjut sila klik ke laman INI...

13 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!

Aziela said...

kita tak nak...tapi the other half tu...ishhh..sedeyy jer..nak sokmo...

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam ,

Terjah & follow dari Segmen BA

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/aku-kata-tak-nak-tak-nak-laa.html

FB: ALady NamedYanty

Katakan TAK NAK!

not irene said...

terjah dan follow kamu

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih pada kawan-kawan yang sudi singgah ke blog saya.

solomolo said...

merokok tak nampak cool...
merokok tak nampak hebat...



jom baca entri tentang percutian ke Bali di blog solomolo...

aku dan segalanya said...

terjah di sini n follow gakk

nurdani said...

singgah sini dan follow..
katakan tidak pada rokok!

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih tak terhingga pada kawan-kawan bloggers yang sudi singgah dan follow blog saya..jangan risau saya akan follow anda juga...

ELENA said...

thanks for visiting my blog.. follow u back.....

selendang merah said...

merokok x baik utk ksihatan..
datang sini follow..
thank sudi datng blog selendang

Fiizya Aurora said...

salam perkenalan juga...thanks sudi singgah n follow saya...
^_^

Cik Mimie said...

thankz sudi singgah blog cik mimie..

cik miie terjah sini jgak ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...