Thursday, October 17, 2013

Happy Birthday Princess....

Cerita dah basi...
 
Actually birthday si kecil ni sepatutnya jatuh pada hari raya korban hari tu bersamaan dengan 10 Zulhijjah, Selasa 15 Oktober 2013 tapi kami sekeluarga menyambutnya semalam termasuk sekali pakej bagi hadiah.
 
 
Sikit punya eksaited si princess ni bila kami seisi keluarga membawa kotak cake sebesar alam semalam.  Terjerit-jerit suka hati..bila tengok hasil di dalam kotak tu lagilah dia terjerit-jerit sambil cakap "TQ ayah sebab belikan icha cake princess" "TQ mama sebab belikan icha hadiah"...
 
 
Inilah hasilnya cake yang the day masa Hari Raya korban yang sepatutnya kami selebrate dengan keluarga semua tapi tak jadi coz cakenya tak sampai-sampai dari kilang hinggakan naik angin saya dibuatnya.
 
 
Nasib baiklah anak-anak saya ni tak berkira sangat so dorang memang ok aje ..senyap tak berkata2.


"Happy 4th Birthday Icha aka Nur Arissa Adilla!"
 
Semoga sentiasa menjadi anak yang soleh , menghormati orang tua dan menjadi kebanggan ayah dan mama.
 
xoxo




 
 
 
 

14 comments:

mama maman aka yana said...

seronok dia dpt kek harijadi yer.. selamat hari jadi sayang..

mama amir said...

selamat hari lahir comel...^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum rahmah....selamat hari lahir si comel...;)

RamRamCute said...

@mama maman aka yana

terima kasih aunty Yana:-)

RamRamCute said...

@mama amir

Terima kasih aunty mama amir :-)

RamRamCute said...

@Mas Zull

Terima kasih aunty Mas Zull :-)

Yumida Huda said...

laa comelnye
hp bday adik
moga membesar jd anak yg baik n berjaya

piqa da bajitos said...

hepi besday
moge jadi anak solehah ye

Vee said...

saya ada seorg anak buah yg sambut birthday 2 kali sbb mudah nak ingat tarikh lahirnya dlm kelendar islam . dia lahir pada 1 februari = 10 Zulhijjah ...

Rai Ourkizuna said...

happy birthday comel.. mana gambar keknya?

RamRamCute said...

@Yumida Huda

Terima kasih Yumida :-)

RamRamCute said...

@piqa da bajitos

terima kasih Piqa :-)

RamRamCute said...

@Rai Ourkizuna

terima kaih Rai :-)
Cakenya yang patung Barbie tu...hihihi

Aziela said...

Wah...Icha memang nampak happynya. Happy Birthday Princess Icha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...