Monday, August 08, 2011

Segmen: Blogku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina


Assalammualaikum semua..



Dah lama saya tak bersegmen. Jadi dipetang Isnin yang agak kebosanan ini marilah kita semua sama-sama menjoinkan diri berSEGMEN dengan Lulu Caldina untuk mengisi masa lapang anda.

Pada kawan-kawan semua yang ingin menjebakkan diri bersegmen sila KLIK untuk mengetahui dengan lebih lanjut syarat-syarat segmen kali ini.

Antara syaratnya:-

1) Letak header Lulu-Pages dan linkkan ke entri ini dengan tajuk "Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"
2) Dalam entri tu, silalah tulis apa jer yang korang nak.. ekeke
3) Dah siap, tinggalkan link entri korang kat komen entri ni
4) Tarikh Tutup, Rabu ni, 3 petang...

So apa tunggu lagi...silakanlah menjoinkan diri anda ye....

Tetapi sebelum itu...... "Kenapa saya rasakan yang blog saya lawa dimata Cik Lulu?"

Kerana....

Saya rasakan entri yang saya kongsikan dengan pembaca serta kawan-kawan semuanya lojik, masuk akal dan menceritakan tentang isu-isu semasa saya dalam menghadapi kehidupan sebagai seorang ibu, anak, menantu, kakak, pekerja dan kawan bersama orang-orang yang tersayang...dan yang penting saya tak menciplak idea dan cerita kawan-kawan yang lain kerana saya hargai dan sanjung karya-karya mereka..kalau adapun saya minta izinlah dulu...hehehehe

Pada kawan-kawan semua sudi-sudikanlah singgah semula ke belog saya ini. Sokongan, Nasihat dan Dorongan anda semua amat saya hargai.




6 comments:

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil

Datang dari segmen Lulu...
Blog yang simple. Semoga menjadi blog pilihan lulu...good luck

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

Rahmah Ram Ram said...

Salam Kancil 8349 dan Gen2Merah: Terima kasih terlalu tinggi pujian tu...belong anda berdua apa kurangnya..masing-masing mempunyai idea dan kreativiti yang tersendiri. Saya suka. terima kaih kerana sudi singgah ye. Jemputlah datang lagi...

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :)
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Rahmah Ram Ram said...

Frame+lenses & salwaismail: terima kasih sebab sudi blogwalking ziarah blog saya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...