Tuesday, August 09, 2011

JOM HEBOH BLOG BARU !!

Bangku Kosong bersegmen kembali...pada sesiapa yang ingin menceburkan diri syarat-syarat wajib bagi segmen ini ialah anda dinasihati untuk mempunyai kurang dari 500 orang follower..kalau dah lebih tu tak boleh lah..



Tepekkan gambar bendera Malaysia ini, kemudian sharekan url anda ke blog Bangku Kosong untuk menyertai segmen ini.

Untuk makluman, tarikh tutup segmen ini ialah pada 10 Ogos 2011 masa tidak ditetapkan lagi..so apa tunggu lagi, jemputlah berSEGMEN

12 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih ... sebb sudi join.

Adham said...

as-salam...cntik blog...:)

Rahmah Ram Ram said...

Hasrul Hassan & Idham: Terima Kasih ye sebab sudi singgah dan berziarah ke blog saya ni...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

cutenye name blog ni...nak follow lah...hahaha

Acapsuur: snap3 & kongsi (>,<)

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen :)

Rahmah Ram Ram said...

@asyrafNAKjadiLEBIHbaik: terima kasih kerana sudi singgah dan follow blog saya...

@Cik Lulu Caldina: Alahai terharu sungguh kerana Cik Lulu sudi singgah ke blog saya yang tak seberapa ni...terima kasih banyak-banyak jangan lupa singgah lagi ye..

Syafiqah Takiyudin said...

Follow here. :)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

datang terjah sini dari segmen BK n follow,nice blog geng!..anda?? :D

Marina said...

Marina datang membacer di sini...Selamat berpuasa

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/jom-heboh-blog-baru.html

shaliza khairi said...

salam.

singgah dari segmen HH.

sudi2 kan lah singgah belog shaye.
http://umairamaisara.blogspot.com

salam ramadhan =)

Anonymous said...

You pretty much said what i could not effectively communicate. +1

My site:
rachat de credits rachatdecredit.net

Mr.Baiz said...

hye..saya datang terjah dari blog HH...selamat berkenalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...