Tuesday, March 12, 2013

Bosan dan Throwback

Kebosanan melanda di tahap yang agak melampau ketika ini...

Memang kerja tu ada banyak menimbun-nimbun akan tetapi moment ni memang takde mood nak bergerak untuk melakukan apa yang sepatutnya...


Waktu-waktu begini memang nampak dan teringat semua benda in which maksud saya time nilah nak berangannya nak flashback citer-citer dulu kala (macam takde waktu lain nak buatkan) nak menengok gambar-gambar lama lepas tu gelak sorang-sorang kat meja sendiri macam orang angau.

Orang lain mundar mandir lalu lalang fikir apa budak ni sewel ke sasau senyum sorang-sorang...hehehehe

Lantaklah apa orang nak kata pun janji hati saya hepi...

Tetiba nampak gambar Arissa sikit punya baik makan bersuap aiskrim dengan kazennya beberapa minggu yang lalu masa bercuti di Langkawi...

So sweet....


Dalam pada tu pulak....

Owh!! tetiba rasa macam nak kecek En Habi belikan untuk anak saya stroller begini untuk Aizaara tapi boleh ke?? Macam takde tujuan...Nanti En Habi mesti cakap "uish bakpe nak beli stroller camni bukan ke pakai sekejap aje tak boleh pakai lama".  Biasalah stended En Habi punya ayat...


(keluar topik la pulak)



Cubalah dulukan manalah tau sebab anak saya yang sorang tu macam payah sangat nak duduk dalam stroller ...asyik nak berpegang aje ..takut gamaknya.

Jiwa dan mood celaru haru biru tak tahu mana satu nak ikut...payah betul kalau layan bosan ni lagi parah..hish!!

10 comments:

AyueJean AJ said...

Kalau dah takde mood tu...
Buat apa pun tak jadi kan kak...

mama maman aka yana said...

cumil jew..:)

RamRamCute said...

@AyueJean AJ

Yelah AJ betul tu..takde mood nak buat kerja

RamRamCute said...

@mama maman aka yana

hihihi..mekasih yana singgah sini :-)

AyueJean AJ said...

Ni kak tutorialnya.... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/tutorial-gif-images.html

RamRamCute said...

@AyueJean AJ

Thank you sow much AJ *muahhsss

Mas Zull said...

assalamualaikum rahmah...cantik stroller tu...:)

Fiza Rahman said...

Saya pon tgh x der mood kak.

Stroller itu idaman ku juga. Tapi skang ni tgh aim boba baby carrier.

RamRamCute said...

@Fiza Rahman

owh itupun cantik juga tu Fiza...

RamRamCute said...

@Mas Zull

Mekasih mama... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...