Monday, March 11, 2013

Tahniah Hadzwan & Iqwa


Assalammualaikum...

Dah masuk hari Isnin sekejapan aje hari berganjak dari hari ke hari tanpa segan silu meninggalkan kita..huhuhu...

Wiken baru ni kami sekeluarga menerjah ke Puncak Meru di Jelapang Ipoh kerana menghadiri undangan Majlis Pertunangan salah seorang anak saudara sebelah my brother in law. Meriah, cantik, beradat dan sempoi aje keluarga sebelah perempuan yang menerima kedatangan kami dengan hajat yang besar dari si pihak jejaka ni...

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah cuma yang masalahnya ketika orang semua tengah sibuk berbalas-balas pantun serta membaca bacaan doa anak saya yang si kecik ni keluarkan peaching suara yang paling 'high note' sekali dek kerana kebosanan dan kelaparan susu di tahap melampau...

Pergh...malu tahap melampau di ketika orang semua tengah nak mendengar tarikh dan syarat-syarat yang pihak perempuan telah tetapkan time tulah dia menangis tak berenti....Hai lah anak!!

Untuk itu juga TAHNIAH saya ucapkan pada pasangan Hadzwan dan Iqwa di majlis pertunangan anda berdua...Insyaallah panjang umur dan jodoh kita ketemu semula di hari penyatuan anda.

Saya tak dapat nak snap apa-apa gambar pun during majlis tu almaklumlah memegang si kecik ni yang tak mahu diam so ter'miss'lah banyak scene dan moment-moment menarik.  Jadi saya pinjam ajelah gambar dari twitter merangkap anak buah ke adik saudara (pape ajelah) untuk tatapan anda semua pembaca blog saya...

Jadilah daripada takde...Pinjam gambar ye IntanNatrah!


CONGRATULATIONS!!



Pinjam dari twitter IntanNatrah




3 comments:

Aziela said...

Wah, seronoknyaaa....

AyueJean AJ said...

Tahniah buat mereka...
Cantiklah hantaran...
Nice and simple... =D

nini said...

bestnya....tahniah !!!!1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...