Tuesday, March 26, 2013

Word Verification???


Assalammualaikum...

Perghh!! penat jugak ye berziaran dari satu rumah ke satu rumah yang lain...walaupun bukan membawa kenderaan dan menggunakan tenaga untuk berjalan membawa diri ni tapi walaupun bersinggahan secara maya dari satu blog ke satu blog yang lain membawa banyak momen menarik dan cerita sedih, gembira dan tips menarik yang dapat saya kumpul sepanjang menyertai Segmen Mak Dara ni.

Saya pinjam dari Gugel
Memang terserlah cara dan corak penyampaian blogger-blogger kita ni. Tak semua sama cara penyampaian..sangat kreatif dan mostly senang nak terima dan baca oleh semua peringkat umur.

Header blog ada tu memang tersangatlah sweet dan superb dengan combination kalers yang sangat menarik dan sweet rasa macam nak makan pun ada.  Setengah tu pula ada jugak yang letak lagu-lagu in a way welcoming para pengunjung yang berziarah.  Meamang kewl!!

Tapi dalam banyak-banyak rumah yang saya singgah ni yang tak best partnya bila singgah ke rumah orang yang mana kita cuba nak meninggalkan jejak ziarah kita akan tetapi tuan rumah ni terlebih advance la pulak sebab letak words verification...erghhh!! saya rimas sungguhlah...memang amat menyukarkan dan menyusahkan...

Pada kawan-kawan tu kalau boleh tolonglah disablekan word verification tu ye...saya rasa bukan saya sorang aje kot yang tak berapa suka mostly ada jugak blogger lain yang berziarah tak berapa gemar nak menaip word verification tu...

Jadi in future tolonglah alert dan lebih mesra alam...supaya kita semua senang nak berziarah dan meninggalakan jejak dan komen-komen bernas kat belog cantik anda tu....

Salam kenal dan All the Best pada yang bersegmen!!

9 comments:

Arol Mubin said...

Arol pun tak berapa suka blog yang ada word verification. Terus terbantut mood nak komen entri. Tekan [X] terus lah! Hehehe! :D

Nasuha said...

tak suka word verification....

||Sis aLeaSaRa|| said...

slm sis!mmg sy x suka gak.bygkan smlm sy blogwalking pnyalah byk,dh tentu buka tab pun byklah kan,then suka bc n3 kwn time nk komen tu ada lak WV ni hah.

takpe2 sbb nk gak support n3 kwn n tgglkan komen dgn gigihnya tekan gak WV tu.tp hampeh tersilap pulak,dh lah loading blog semakin berat....trs X....kan tuan blog tu gak yg rugi adeihhh....

:: Mrs.Eady :: said...

biase kalau lepas 2 kali cuba still x bleh mmg terus tekan X jek...

yang baik Ishak said...

ohhh... cukup tak brapa gemar dengan benda tu... dari nak cepat jadi lambat... kemudian... abaikan saja..

Liza said...

Saya pun xsuka.. lamba t

Aku Penghibur said...

adehh sangat tak suka ada benda nie

Afiq said...

x suka jugak , boleh spoil mood blogwalking kot huhu

Mas Zull said...

assalamualaikum rahmah...mmg betul tu meremehkan kalau ada benda2 mcm tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...