Thursday, March 14, 2013

Cuci Mata


Mata dah naik berpinar kekenyangan pun iye, mengantuk tahap gaban pun iye jugak, kepala berat disebabkan si kecik ni meragam ajak bermain di malam-malam buta lately ni...dah dekat 3 malam berturut-turut dia bangun mengajak saya sekalli bermain dengan dia, tu yang kepala rasa berat mata pun rasa cam dah tak boleh bukak tambahan pulak baru lepas lunch ...ha lagilah haru mata ni nak bukak kan...



Jadi sambil-sambil nak kaver mata ni dari tertutup memacamlah benda yang saya bukak tutup mencari yang bukan-bukan kat depan komputer ni...

Hasil dari carian tersebut maka berjayalah saya membersih mencuci mata je menengok-nengok beberapa barangan menarik buat cuci mata yang dah nak naik pejam ni...hihihi







CANTIKNYA!!!

Owhhhhh!! sudah-sudah tu kalau dilayan mau naik juling dan teringat-ingat sampai terbawa-bawa ke tidur....ke esok pagi....dan seterusnya...lepas tu menyalak merayu dengan En Habi mintak nak membeli...adussss!! PARAH sungguh jadi perempuan ni...

sigh****


17 comments:

GreenJade said...

uikhhh kalu gini kompem mata tebukak luas2 terus ni sis...saye yg mata sayu pilu blue blue ni pun terus segar bugar..hihihihi

Fiza Rahman said...

Bulat pipi anak dara ni.

Cuci mata jer ke kak, takkan tak cuci poket skali ☺☺

Intan Akma said...

haip...;D klu husband kak ram tau ni mau dia terus volunteer jaga anak memalam..tak mo kasi kak ram ngantuk @cuci mata selalu..

RamRamCute said...

@GreenJade

hihihi..green jade...kalau dah namanya perempuan memang naluri sama kan? bila bab gini segar bugar mata..hihihi

RamRamCute said...

@Fiza Rahman

hihihi..fiza, akak takut nak cuci poket kang somi terbeliak pulak biji matanya...huhuhu

RamRamCute said...

@Intan Akma

hahahaha...takde koje memalam buta layan si kenit tu..menyambillah mengugel..siang hari smpai ofis tengok pepuas...hikhikhik

AyueJean AJ said...

Comelnyaaaaa....
Meh cubit pipi sikit...... =D
Kasut tumit tinggi tu....
Cantikkkk....... =D

Anonymous said...

Wahhhhhh!!..idaman saya juga itew Puan..furla candy dekat sini tiada jual.akan tetapi d usaha kan.menyalak pada sang suami.haha.biasa lah perempuan kan macam2 hendaknya.hihi

Aziela said...

Aduhaii tembamnyaaaaaa. Geram!

Mas Zull said...

assalamualaikum rahmah...comel n cute nyer die...:)

jom join
http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

shuhaida saad said...

suka kasut yang coklat muda tu. auwwww..! :)

shuhaida saad said...

ehh! btw..
anak akak, tersangat comel.

RamRamCute said...

@AyueJean AJ

Ha'ah cantik kan AJ?

RamRamCute said...

@Aziela

Mekasih aunty ziela :-)

RamRamCute said...

@Mas Zull

Terima kasih sudi singgah sini mama... :-)

RamRamCute said...

@shuhaida saad

cantik kan?? suka juga yang itu...terima kasih Shuhaida

Mrs Lurve said...

handbag pink tue cantik kak..ishh dh lama rasanya xmembeli brg2 keprluan diri nie sejak nak ada baby huhuhuhu..semenya brg baby yg jd keutamaan..xleh jadi nie, kena mengoda hubby nie, handbag pun dh nak kelabu dh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...