Monday, March 25, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara



Assalammualaikum...

Memulakan hari Isnin yang penuh motivasi ini dengan berSEGMEN kali ini anjuran Mak Dara yang Vouge tu..

Jom kawan-kawan kita semua memeriahkan lagi segmen anjuran Mak Dara kali ini.



Berbaloi-baloi hadiah yang di tawarkan memang puas hati.  Nak tahu siapa penganjurnya? 

Antara para penganjur yang baik hati itu adalah:-


Antara syarat-syarat yang amat memudahkan semua ialah :-

1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja
5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. (Dan mereka harus tahu akan GA ini)
6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen di SINI


Apa tunggu lagi ?? Jangan lepaskan peluang ini yang mana masih terbuka sehingga 31hb March 2013

Dengan ini juga saya ingin mengeTAG 3 orang sahabat CUN saya 



GOOD LUCK


44 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

good luck!

RamRamCute said...

@:: Mrs.Eady ::

Tq izwa :-)

Nasuha said...

Semoga berjAya! :D

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

RamRamCute said...

@Nasuha

TQ Nasuha

RamRamCute said...

@adzairdawati makdara

Terima kasih singgah sini ye MD :-)

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Adilah Asari said...

good luck dear :)

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Good Luck :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

Iema Gurlz said...

salam
iema dtg bls kunjungan ^__^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Sukma Haron said...

GOOD LUCK DARI SEGMEN YANG SAMA...JOM TERJAH BLOG SAYA
http://ceritamayapersada.blogspot.com

Salmi Khairil said...

terima kasih sudi singgah...singgah kembali dari saya..good luck

http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kesuma Angsana said...

gd luck yer, done follow sini juga 967

my all said...

all the best kakak!!

zaza nizam said...

balas kunjungan^^ gud luck :)

Dianaa said...

balas kunjungan. good luck :)
http://www.fatindiana.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Amanda Suria said...

membalas kunjungan..good luck to u...

Anis Anisa said...

Salam.. singgah balas kunjungan.. goodluck ! :D

P#eoniX said...

singgah kat sineh sambil makan kuaci...heheheh...slm kenal n gud luck!!!!

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, bunda singgah jalan2 kenal2 anak2 kat sini...

Wanie Zunidan said...

Assalamualaikum w.b.t . Salam perkenalan . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Syazwani Afandi said...

salam. singgah sini dan follow :) dari segmen yang sama.
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Bahrain Ramlan said...

Salam singgah balik..all the best ya..

Aku Penghibur said...

good luck

cci said...

bls kunjungan..

jom join GA sy lak..
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

Aireyn Ashra said...

balas kunjungan sambil follow sini ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Hazrina Halim said...

balas kunjungan anda..:)

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

faizul fadzullah said...

mbls kunjugan disini..all the best for the segment ok!

Aziela said...

Wah, di tag. Insya Allah, akan saya usahakan. Chaiyook!

Nina Maslizza said...

MMBALAS KUNJUNGAN.. dari segmen y sama http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

sha dhira said...

shad dtg sini balas kunjungan kak ram,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
-good luck-

Fadzlun 'Aqilah said...

membalas kunjungan
dah follow sini (^_^)

http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Cik Amy said...

Hi...dtg dr segmen y same juge...

done follow u :)

http://fatinaimie88.blogspot.com/

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. selamat bersegmen n ber GA
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html?showComment=1364706545676#c180484766468552121

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

Syahira Adisa said...

dari segmen yang sama. maaf lambat bw (: terima kasih singgah blog yeee.

Syahira Adisa said...

dari segmen yang sama. maaf lambat bw (: terima kasih singgah blog yeee.

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. ^_^

www.dayangdeno.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

Mimie Najib said...

salam.. saya datang membalas knjungan dari segmen yang sama..maaf sebab lambat balas knjungan.. =)
jgn mare ye.. hehehe

N.Azwin Shukri said...

Salam semua... jom join giveaway saya.. boleh menang FREE Alpha Lipid product
http://insideoutsideofmine.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-contest-by-aween-alpha.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...