Thursday, March 07, 2013

Hebat Membeli di Tudung2U


Assalammualaikum...

Dewasa kini semakin ramai wanita yang memakai tudung.  Terdapat pelbagai jenis corak, size, gaya dan  warna yang terdapat di pasaran dan digilai oleh ramai wanita-wantia diluar sana.

Kini di zaman teknologi yang canggih bukan setakat baju aje kita boleh beli terus secara online, malahan tudung pun boleh dibeli secara terus dengan hanya menekan cursor anda di link yang telah disediakan di laman-laman web.

Tudung2U nama yang gah di dalam penjualan tudung-tudung berkualiti.  Tak perlu bersusah payah pergi ke kedai atau menaiki kenderaan menghadapi kesesakan jalanraya kini ianya boleh di dapati secara online.

Bagi anda yang berminat bolehlah membuat pembelian di TUDUNG2U.

Antara tudung-tudung yang menarik antaranya:-


Tudung Bawal Ropol

Kod Item : DZ04021
- Plain: Coklat
- Panjang: 45"
- Mudah Dibentuk
RM19.00


Selendang Half Moon Chiffon

Kod Item : DZ03005
- Mudah Dibentuk
- Panjang: 184cm
RM32.00

Selendang Half Moon Labuci

Kod Item : LA03002
- 3 Tone
- Mudah Dibentuk
- Panjang: 146cm
RM45.00


Tudung Bawal Labuci

Kod Item : LA04001
- Buatan Kelantan
- Panjang: 45"
- Mudah Dibentuk
RM24.00

Tudung Bawal Labuci

Kod Item : LA04011
- Buatan Kelantan
- Panjang: 45"
- Mudah Dibentuk
RM24.00


Tudung Bawal V-Shape Baby Leopard

Kod Item : VS02011
- Plain: Kuning
- Mudha Dibentuk 
- Panjang: 45"
RM39.00

Tudung Bawal V-Shape Zebra Black

Kod Item : VS02002
- Plain: Hitam
- Mudah Dibentuk
- Panjang: 45"
RM39.00

Tudung Bawal Express Hanis Square

Kod Item : MA02005
- Bawal Instant (Siap Jahit)
- 5 Tone
- 2 Layer
- Kristal Rainbow
- Mudah Dibentuk
RM17.00

Tudung Bawal Jari Hantu

Kod Item : LA01063
- 4 Tone
- Kristal Rainbow
- Mudah Dibentuk
RM18.00

Tudung Bawal 2 Tone Kristal Korea Kelantan - Airis

Kod Item : LA01027
- Buatan Kelantan
- 2 Tone
- Kristal Korea
- Mudah Dibentuk
- Panjang: 45" inches
RM32.00

Kerongsang Anggur - Pink

Kod Item : 1654-2
RM7.00

Anak Tudung Panjang - Coklat

Kod Item : MS1087
Anak Tudung Panjang - Coklat

RM16.00

Terdapat pelbagai jenis dan corak serta pelbagai items yang terjual di Tudung2U.

Berita baik bagi pembaca blog saya dan juga rakan followers yang lain, anda kini boleh mendapatkan diskaun hebat 15% dengan setiap pembelian yang anda buat di Tudung2U.

Dengan hanya menggunakan kod voucher BBB2013 harganya lagi murah dari harga-harga yang telah ditawarkan.

So bagi penggemar tudung-tudung berkualiti dan cantik, jangan lepaskan peluang keemasan ini silalah berkunjung ke Tudung2U

Promosi ini sah sehingga 31 March 2013, so jangan lepaskan peluang ini!!

Jom ke Tudung2U


6 comments:

Aziela said...

Hebat..hebat....

RamRamCute said...

@Aziela

jom awak kita sama-sama promot... :-)

onie said...

ehem,promote lah tu :D

My Little Diary said...

dah mcm jenis tudung sekrng ye
sy biasa pakai yg sarung terus, tak pandai nak belit2...hehe

RamRamCute said...

@onie

hehehe..jom onie kita beli satu...

Anonymous said...

Borong 10pcs bawal zebra brape?0175342006

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...