Friday, April 27, 2012

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU


Assalammualaikum ....


Ada segmen baru anjuran Ben Ashaari.

Berminat nak join sila klik SINI

Persamaan dengan blog Ben yang saya rasa-rasa, SIMPLE yang mana intipatinya tidak terlalu berat dan easy reading tak meleret-leret orang nak membacanya (chewah perasan je)

DAN

Sambil-sambil tu votelah En Ben kita ni di SINI jugak.

Selamat Bersegmen!!


40 comments:

Pka Rahim said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Eyqa Hasnan said...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

are_lin@yu said...

ayu singgah dari segmen sama ;-)

eray said...

singgah juga dari segmen yg same http://iburayna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

fyna said...

fyna singgah dari segmen yang sama.. ^^;

meh lah ke blog fyna.

http://syarafina85.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

salykin sobry said...

singgah

nanieybarnieylurviey said...

singgah sini.. join segmen yg sama

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Inilah Aku said...

Assalamaualaikum.. singgah dari segment yang sama

http://kurasakukata.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

atau no 46 dalam list tuh :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

btoi tu..sgt stuju!

nuyui a.k.a miss YUI said...
This comment has been removed by the author.
nuyui a.k.a miss YUI said...
This comment has been removed by the author.
eydahazwan said...

datang sini ;)

I B U E L Y S H A said...

HYE SINGGAH SINI....

http://almaripinkezy.blogspot.com/

Karbie said...

salam follow sini

misz sheyla said...

singgah menyinggah di sini...jemput lawat umah :)

http://stelacloset.blogspot.com/

misz sheyla said...

singgah menyinggah di sini...jemput lawat umah :)

http://stelacloset.blogspot.com/

fairus abu bakar said...

assaLamuaLaikum, terima kasih singgah bLog fairus..fairus singgah sini!

Diera Tekikushika said...

dtg sini bls kunjungan =)

sHaR!Na eLyaNa said...

assalamualaikum hye dr segmen yg sma :) jom ikut segmen sha d http://opzzpinky.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-exchange-banner.html

Arina Shamsul said...

ASSALAMMUALAIKUM :)

Singgah dari segmen yang sama ;)

Ayu Iman said...

pinpin...dtg sini dr segmen yg sama jg...

Mk Syahir said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

orange radiance said...

aslm ^^ hai dtg dari segmen yang sama :)
http://shastory-sha.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

AyueJean said...

Salam Kak... jenguk akk blk....

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam jumaat
singgah blog akak
segmen yg sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/

Cik Kay Jue said...

ckj dtg melawat.. :)

Sunah Sakura said...

simple eks~ hehehe

Masz Sidek said...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

♥ Miss Hearty ♥ said...

join jugak ! teros follow awk sekali ! :)heppy blogging yeah ^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

RiEsA said...

singgah sini dgn membawa teka-teki ^^,

Maryam Adlina said...

singgah jugak kat sini :)

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

Aziela said...

tq wak, inform saya...hehehehehhe

9n0L4 said...

dtg respon sini. selalu je join segmen BA kan. ;)

Azura said...

balas kunjungan... salam kenal

http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari segmen BA, jemput dtg blog miss z

HAFIZAL said...

rajin yerk masuk segmen

FL blogh0use said...

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

Diera Tekikushika said...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...