Wednesday, April 18, 2012

SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84


Assalammualaikum semua.....



Rajin sungguh saya hari ni nak menjoinkan diri bersegmen.  Kali ni saya nak mencuba segmen anjuran Zamani, penulis blog yang muda dan berbakat.

Tak susah, mudah aje segmen yang beliau anjurkan kali ini.  Pada kawan-kawan yang berminat sila tekan ayat INI untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

Manalah tau dengan bersegmen kita bukan saja dapat mengeratkan silaturrahim sesama bloggers selain menambahkan bilangan pembaca setia kita tetapi kita juga dapat menimba ilmu pengetahuan dari entri-entri menarik dan berinformasi yang mereka post up kan.  Tak susah kan?  Selain dari itu kita juga secara tak langsung memberikan sokongan kepada mereka yang menganjurkan segmen ini untuk terus berkarya dan bercerita akan kisah-kisah menarik peribadi dan semasa mereka.

Tak gitu??

Oleh itu kawan-kawan, sudi-sudikanlah kita menyokong sesama kita ye.

Good Luck saya ucapkan kepada semua yang menyertainya.

26 comments:

Pecinta pink^^ said...

salam saya singgah melawat dari segmen same:D jemput singgah ke blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh:D

Sa Fa Az said...

singgah ziarah juga kat sini. thanks BW d belog sy k.

AyueJean said...

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Vanessa said...

thanks singgah ^^
good luck, smoga terpilih antara 5 blog tu~

+kasih+ said...

Thanks singgah blog kasih...
kasih meninggalkan jejak lak di sini...

mieraahajis said...

terima kasih singgah... :)

jalan-jalan sini plak. :D

syamira zainan said...

done follow kamu dr segmen yg sme.. :) singgah ke blog.. tq

http://syamirazainan.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

NuHaZahari said...

Nuha datang menjenguk, dari segmen yang sama. wink wink ^^

rAIHan said...

balas kunjungan,,^^

Nur Syamimi Jamaludin said...

Salam kenal..
bru brkesemptan nak BW kat cni..
Tq sudi BW blog saya..:)

Nisa said...

Saya dah join! :]

fairus abu bakar said...

singgah sini ..tenkiu BW sini!

Pka Rahim said...

hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!

ary_lee said...

Datang menyinggah malam2^^

*Copypaste je yang mampu^^

Bukan copy paste:
Cantik header^^

+kasih+ said...

jalan-jalan BW dr segmen yg sama.. ;p

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Maaflah ayat nye same je ;p

*suka dtg blog nie..

Putry Shana said...

salam..

hye!! sya dh BW sini...thx singgah blog sa td...follow u =)

Putry Shana said...

salam..

hye!! sya dh BW sini...thx singgah blog sa td...follow u =)

anna said...

terima kasih sbb singgah blog same.. now saye balas balik kunjungan awk..
dari segmen yg same... :)

AlyNn NyzAa said...

singgah bls :D

atie tyra said...

hai ! dari segmen yang sama . balas kunjungan :)

♥ Anis said...

assalam..singgah awk balik ^^

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segman yang sama..tq dtg blog sy...sy dah follow aw, t fllow back k ^_^

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sm...done follow cnie...=)

Myza Mubean said...

hai awak :)
saya dtg sini utk jenguk blog awak sambil follow sini....
jemput ke blog saya....

http://diariesaya.blogspot.com/

amercorner.blogspot.com said...

singgah dari segment yang sama

good luck :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...