Tuesday, April 17, 2012

"SEGMEN NASZ : B-L-O-G-W-A-L-K-I-N-G"


Assalammualaikum .....



En. Nasz anjurkan segmen lagi....SYABASS!!

Kali ini bersegmen dengan berblogwalking dari satu rumah ke satu rumah yang lain...ANDA SUKA??

Pada yang mempunyai kelapangan sudilah berziarah dan singgah ke blog-blog yang menyertai segmen En Nasz kali ni.  Tak rugi pun selain anda boleh melihat akan suasana keindahan blog-blog yang kita semua lawati.  Memang cukup-cukup berbakat dan berpotensi blogger-blogger sekarang tak kira baru mahupun lama anda semua memang berkaliber sebagai seorang penulis blog.

Teruskan usaha dan tingkatkan prestasi dengan menitipkan entri-entri menarik anda agar dapat dikongsikan bersama dengan teman dan rakan blogger lain.

Jemputlah singgah ke blog saya yang tak seberapa dan sudi-sudikanlah meninggalkan jejak anda di sini.  Insyaallah setiap komen yang anda tinggalkan akan saya jejaki dan terima kasih saya ucapkan atas kesudian kalian semua berziarah ke blog saya yang tak seberapa ini.

Pada anda yang berminat sila lawati dengan hanya menekan SINI

Selamat berblogwalking!!

29 comments:

NasZ said...

thanx sudi join. hehehe.

Rahmah Ram Ram said...

@NasZ
sesame...tq anjur segmen En Nasz :)

Pka Rahim said...

pka singgah sini :)

are_lin@yu said...

ayu singgah sini..sweet 730;-)

Cik Icha Mnz said...

singgah melawat blog awk..

NURUL AMEERA said...

dari segmen yg sama...n dah follow akak :)

AyueJean said...

singgah balas kunjungan...

Cik Anis Nisa said...

cantik blog akak...Nisa singgah...:)

imny.hlovate said...

yeay,datang sini ^^ .

Ayiesha Sani said...

sy pon singgah jgk disini...cntik blog:-)

profmie said...

singgh sini & done follow you..jom dtg blog sy pula..hehe..btw,nice blog..
http://theprofmie.blogspot.com/

NasZ said...

senarai blogwalking dah keluar.

Dah boleh mula blogwalking.

Senarai boleh tengok kat link bawah:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/b-l-o-g-w-l-k-i-n-g-b-e-r-m-u-l.html

Pecinta pink^^ said...

hai saya saya singgah bw dari segmen same..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html maeh(^_^)

keli menari said...

salam perkenalan dari segmen sama :)

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...
Selamat Pagi...
miss z singgah sini..
jemputlah datang blog ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Fathiyah Selamat said...

salam dear...blogwalking kat sini... nice blog..

Masz Sidek said...

Selamat pagi kak... membuat kunjung balas dr segmen yg sama :)

Pka Rahim said...

hi pka join segmne yg sama.
jemput singgah blog pka tau.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

terima kasih :)

Rahmah Ram Ram said...

terima aksih semua yang sudi singgah jalan-jalan ke sini kesudian anda amat-amat saya hargai.... :))

NUR AMINA said...

BW sini. Salam kenal.

Sheila Eiman said...

Salam...
bw and done follow you..
jom singgah sini...
http://gadismerahjingga.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Aziela said...

Awak...sy dah mula jalan2 blog nie...hihihihihihi

Nadiah said...

hai akak...dah jenguk dah..hhhihi..follow pun dah lama dah.....

waniey20~ said...

guling - guling kat sini dear :)

dari segmen yang sama ! :)
sudi tak awak jd kawan saya ? huhu

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Mr. E'raz Fadli said...

BW dari segmen yang sama..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

azri johan said...

salam kenal dengan tuan blog

Oh ya, lupa pulak..
JEMPUT JOIN GIVEAWAY NI :)

thanks..

imny.hlovate said...

BW dan follow sini :D

http://euforiakami.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Zie Fauzi said...

terjah sini dari segmen yg sama..... :)

www.ziefauzi.com

Nurul Husna Kim said...

http://bebelsitesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

jenjalan dari segmen yang sama :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...