Wednesday, April 18, 2012

GA Lelaki Kacak RM100

Assalammualaikum....



Macam konfius aje nama GA ni. Was-was nak join pun ada sebab kalau saya join, dah sah-sah saya ni perempuan.  Tapi disebabkan adik hensem lagi kacak ni dengan penuh kesudiannya menjemput saya menyertai GA beliau, saya tanpa berlengah lagi teruslah menempekkan entri ni.

Hadiah agak lumayan dan gambar model lelaki kacak di atas tu sudah semestinya semua orang dan wanita-wanita, gadis-gadis mengenali beliau (model GA tu tak dapat sekali ek?) hehehehe...gurau aje.  

Berminat?? 

Bukan aje dapat berkenalan dengan blogger-blogger baru dan lama tetapi anda juga berpeluang memenangi hadiah berupa wang ringgit tak sikit tau...boleh tahan juga... Apa pun kalah menang tak menjadi masalah cuma yang penting kita semua bloggers bersatu dan bersama-sama membantu satu dengan lain untuk terus memajukan industri penulisan blog di Malaysia ini.

Jangan lengahkan masa untuk menyertainya dengan terus menerus menekan SINI dan membaca arahan serta tips-tips yang perlu anda semua ikuti.

Tak susah pun..... Selamat mencuba semua!!


Note:  Terima kasih @azrijohan di atas kesudian anda mengundang akak untuk berGA.


5 comments:

azri johan said...

thanks join, tapi akak silap link la..

link sebenar kat sini:

http://www.azri.my/lelaki-kacak/

fizafantagirO said...

gud luck sis :) err kalau menang dpt makan malam ngan org dlm banner tu tak ? ngeeeee..

Rahmah Ram Ram said...

@azri johan
huk aloh...salah eh?? Ok ok akak tukar sekarang juga..sorry azri..hehehe...

Rahmah Ram Ram said...

@fizafantagirO
Mekasih fiza..kalaulah dapt makan malam dengan orang yang didalam banner tu...arghhh harus pengsan sekejap..hihihi (over betul)

Aziela said...

Dia kata lelaki kacak dan perempuan comel. Alahai...rasa mcm tak termasuk golongan tu jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...