Thursday, April 26, 2012

SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT

Assalammualaikum....

BERSEGMEN LAGIKK!!


Mekasihlah dekat En Nasz sebab sudi sesangat menganjurkan segmen yang mana dikala saya tengah ketandusan idea nak menulis entri-entri menarik dalam blog ni.

Caranya mudah aje pada mereka yang dah biasa bersegmen perkara asas yang perlu di lakukan adalah dengan menempekkan banner penganjur berkenaan macam En. Nasz ni.

So reramailah kita memeriahkan mejelis ni ye.

Selamat BERSEGMEN dan pada mereka yang sudi silalah klik SINI untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan segmen ini.

Tapi sebelum tu sudi-sudikanlah juga untuk memVOTE En Nasz kita di SINI juga.


Saya SUKA!!


19 comments:

NasZ said...

thanx sudi join.

Blossom Heart said...

sy join jgk ^_^

http://jibablossom.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Eera Shera said...

nak join jugak la ^^

+kasih+ said...
This comment has been removed by the author.
+kasih+ said...

Assalamualaikum...

time kasih singgah blog saya... jejakku disini...

AyueJean said...

singgah kembali......
btl3.. senang je klu x de word veification ni...
=D

Masz Sidek said...

terima kasih sudi follow sy kak... sy pun dah lama follow blog akak...

Fazi Isma said...

dari http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

singgah kembali =)

Michelle Hopell said...

singgah sini ..
balas kunjungan :)

NasZ said...

list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

syafiqah yassin said...

budak ney dtg dari segmen yg sama .

done follow sini :)

http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Emma said...

Yuhuuu Emma singgah sini =)

http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

eyza said...

hye, iza singgah sini

http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

ohh yer, iza dah follow blog nie tau

Ieqa Halim said...

Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Fienazzuki said...

Datang dari segmen yang sama.
Datang tinggal jejak dan follow.

Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

http://fienazzuki.blogspot.com/

aquagugurl said...

Salam..BW here & tinggalkan jejak

http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yang sama,peace :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

Linda Wahed said...

hye awak..
jalan2 cari kawan ^_^
http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...