Thursday, August 02, 2012

Dapat Juga....


Assalammualaikum...

Bersiaran kembali semalam agak sibuk dengan tugas-tugas yang seperti biasa tak sudah-sudah di pejabat ni..so hari ni dengan cepat dan pantas saya mempost up kan entri pagi ni.

Semalam saya baru terima hadiah GA daripada Brooch Wholesaler.  Seronok sangat selama menjadi blogger ni...inilah pertama kali saya memenangi hadiah GA (seronok tak henggat) hihihi....takpelah tak kisah janji keseronokan dapat bersama-sama kawan-kawan blogger lain dan berkenal-kenalan dengan mereka menjadi sesuatu yang manis dalam diri saya.

Hadiah yang saya dapat semalam merupakan sebuah beg multipurpose bewarna pink foldable dan sesuai untuk dibawa kemana-mana aje pun (cer tengok gambo..)



"Model Cilik Saya"
(abaikan pemandangan dibelakang itu kerana rumah kami dalam proses kemas mengemas) 

Apa pun terima kasih daun keladi ada hari boleh saya join lagi.......

Selain itu semalam juga saya menerima sebuah parcel dari luar negara ...hampir terlupa akan kehadiran parcel tersebut kerana pembeliannya telah lama dibuat adalah hampir sebulan...semalam baru sampai.





Teruja tengok parcel tersebut yang sungguh cantik dalam packaging yang menarik..suka suka suka...terima kasih CHIBEBE


23 comments:

ain1914 said...

Nak yang Chibebe tu... camna nak order

Aziela said...

Bestnya...bestnya..... Beg pun best, yang Chibebe tu pun best. Seb baiklah saya dah takder anak kecik lagi...

Saya Disini said...

comei

ayut said...

comel je tmpt baby tu..hahahaha..tahniah dpt hadiah GA! :)

fiza said...

Cutenya chibebe tu.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh tahniahhhhhhh

alin said...

nasib baik takde anak kecik lagi.. :)

Azzah said...

comel chibebe tu..selesa baby..

Kancil 8349 said...

comel

Yana Aina said...

tahniah .. comel model cilik tue. hehe. jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

Masz Sidek said...

tahniah menang GA kak...

alalala... comelnye chibebe tu kak...

maszull said...

assalamualaikum rahmah...seronoknya dpt hadiah dr blogger n dah menang segmen...:)

Mira Adzlia said...

cumilnye chibebe itu..huhu

SHAHZEE said...

bestnya chebebe 2..dapat tido mmg syok

MAY said...

untungla dpt beg free..

*sis..gatorade tu ape?

dyabunga said...

cute lh chibebe tu

Suhami Ahmad said...

wahhh...bestnya....haa klu x joint contest atok laie, meh joint :)

moh joint contest kad raya dari atok tinggal 2 hari sajok lagi...hihi

http://anaknegori.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Syaa Amir said...

tahniahh :)

keli menari said...

wahh nak jugak !

9n0L4 said...

wow. bestnye tmpt baby baring tu. ;)

Anonymous said...

Are you selling this bean bag by any chance ? Or wish to sell yours by any chance?
Thanks.

Rahmah Abd Mutalib said...

@Anonymous

Hi dear, haven't decided to sell this bean bag as my baby is currently using it. Sorry! Mabbe you can try to search this type of products (if u happen to be in M'sia) try to look at The Curve Damansara at "First Few Years" outlets.

Anonymous said...

Thanks... I'll have a look so far... No luck. Mysale sold the rocker for this chibebe and I bought it without realizing it comes without the bean bag...haha! Well thanks for the tip...just less than 3 mths to go to search around KL if not 400 all the way from down under! Wouldn't have been so bad if it was for my first baby!!! Oh well the things we do for our love ones eh?! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...