Wednesday, August 08, 2012

Wordless Wednesday # 51


Assalammualaikum...

Kemeriahannya semakin dirasai.........

Rabu tanpa kata-kata..layankan ajelah gambar-gambar ini...








Gambar: Ehsan dari Google




Anda pula bagaimana?? 

Saya pun masih terkial-kial lagi ingatkan minggu depan baru nak start membersihkan rumah...

8 comments:

wahida said...

saya pun ingat minggu ni nak kemas rumah...huhu...

:: Mrs.Eady :: said...

tahun ni tak rasa nak raya... :(

Rahmah Ram Ram said...

@:: Mrs.Eady ::

pasal apa takde mood nak beraya Izwa??

Rahmah Ram Ram said...

@wahida

yelah wahida..minggu ni aje yang kita ada..nxt week org dh bz nak balik kek kampung halaman for those yg kampung jauh tu..seronoknya....

SHAHZEE said...

saya x kemas apa2 sgt pun..duk berdua je ngan suami xde la bersepah pun.lagi pun raya balik kg hehehe kena kemas umah kat kg la jawabnya

Aziela said...

Rumah? Tak dan nak usik. Kalau sempat mop lantai pun dah cukup bertuah. Baju? Sebelum puasa dah tempah. Kuih? Langsunggg yillekk.. Heheehehhehe.

dyabunga said...

kuih tunjuk je..rumah mlm raya bru kemas.haha
bju dh lama tempah..sebelum rye dh siap.haha

maszull said...

assalamualaikum rahmah...dah siap yer baju2 raya nanti color biru cantik...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...