Thursday, June 23, 2011

Pageviews By Countries

Sebenarnya hari ni merupakan hari yang sangat bosan bagi diri saya. Sampaikan dah tak tahu nak buat apa jadi tengah bosan-bosan ni saya pun mengerodeklah website blog ni dan berjumpalah dengan ruangan "Audience" ini.



Tak sangka pula saya ..yang blog saya ni ada juga orang yang sudi nak view terutama tak pernah terfikir dari negara luar contohnya di negara Rusia, United States dan Germany (apa betul ke apa yang saya tengok ni? atau ini semua tipu belaka?)- tak caya cuba tengok tu...(havoc betullah saya ni) kepoh tak tentu hala kan? bukan apa yelah orang baru nak berbloging memang macam tu..jakun sekejap.

Terasa banggalah pulak orang luar dari Malaysia ni sudi juga nak buka blog saya ni..hehehe...

For those viewing my blog, thank you so much and appreciate if you could leave your blog link and comments.

Happy blogging!!

4 comments:

Nini Hartini said...

kalau dah berblog tu mst lah ada visitor. tul tak? heee.. teruskan dengan entry2 menarik.

Heart In A Cage
.

Rahmah Ram Ram said...

terima kasih nini..kerana sudi singgah. blog nini apa kurangnya..sedap sushi...hehhe

~~Ticer Wann~~ said...

saya pun masa memula berblogging dulu tak caya gak ada readers/ visitors dari luar...

singgah dari blog tia

jemput
Memegang ba** vs memegang bukan mahram

Rahmah Ram Ram said...

Terima kasih ticer wan kerana sudi singgah ke blog saya yang x seberapa ni. Insyaallah saya akan singgah dan follow.

Memang betul saya ni bila dah tau jadi jakunlah sekejap hehehe....

Salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...