Tuesday, June 28, 2011

RALAT: Teater Badai Semalam

Assalammualaikum,

Ini yang saya nak marah ni..(**tapi dengan siapa saya nak lepaskan marah ni ye?). Yelah bukan apa, saya ni berkobar-kobarlah tulis entri pasal teater ni yang akan berlangsung seperti catatan awal saya DI SINI tapi alih-alih tak ada pun publisiti ke, press conference ke? keluar TV ke? pasal teater ni...senyap sunyi aje.


Tapi kalau mengikut pembacaan saya melalui laman blog BELIAU ni, dia ada mengatakan bahawa teater tersebut akan berkeudara pada bulan ini dan kalau nak dikira memang dah terlepas tayangan lah..tapi mana perginya publisiti..senyap aje..

Biar betul?? Saya kena tipu ke ni?? pada kawan-kawan yang tak sabar-sabar nantikan kemunculan teater ni sabar lah ye..sesabar diri saya yang terasa di tipu ini...huhuhuhu huaaaaa.......... KIJAM!! KIJAM!! BENCI!! BENCI!!

Yang mana satu betul pun saya dah KONFIUS. Janji kita tunggu ajelah kemunculannya..kalau saya tengok banner kat depan Istana Budaya tu ianya akan dipentaskan pada 11-20 November 2011. Tapi entahlah ALLAHUALAM...........

Pada kawan-kawan, saya mohon ampun dan maaf ya...jangan marah.

MODE BENGANG TAHAP MELAMPAU!

2 comments:

Aziela said...

sabar..... nnt bila time sampai..kita pakai cantik2 pergi sana...

ainnoraini said...

pernah bace novel badai semalam ni..best citer tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...