Friday, June 03, 2011

Video Review - Jennifer Lopez



Wahhh!! sukanya saya tengok JLO punya video klip... Rasa macam saya nak menari sama dalam video klip ni.

Sememangnya JLO memang suatu nama yang amat besar. Semua peringkat mengenali beliau bukan sahaja dari segi bakat didalam nyanyian serta lakonan malah mempunyai kecantikan yang luar biasa (bagi saya) kerana saya amat mengagumi kecantikan beliau.

It's a JLOration....

2 comments:

Aziela said...

Wak...saya pun sukaa sangat kat JLo nie. Dia punya personaliti pun bagus gak. Tengokla video nie...menari rancak pun masih sopan dan feminin lagi...tak der aksi2 miang pun.. enjoy video nie. TQ...

Rahmah Ram Ram said...

betul betul betul tu awak. control aje sebab dia tau fans dia from all ages.

Lagi satu saya suka dia dengan Marc Anthony..secocok,romantic couple.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...