Monday, June 11, 2012

Entri Bosan: Selamat Kembali Ke Sekolah


Assalammualaikum...

Google

Ha ha..adik-adik semua dah start sekolah, surely pagi ni semua ibu bapa bz menyediakan kelengkapan dan persiapan persekolahan adik-adik.

Dan as usual jalanraya yang tak pernah surut ni memanjangkan barisan daripada hujung ke hujung tanpa henti dan mengira waktu...hish penat nak meredah jam di KL ni.

Apapun selamat kembali ke sekolah adik-adik dan mulakan sesi persekolahan dengan mood dan semangat yang baru lagi fresh.... kerja sekolah jangan lupa buat ye...

Sebenarnya saya ni ketandusan idea nak menulis entri apa hari/pagi ni..apa pun pada kawan-kawan blog semua selamat kembali bertugas dan selamat hari Isnin ye....


7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hari sek : jln jem..huarrgghh..

Lida Rahim said...

itulah... hari sekolah jer jln pon panjang cam ular sawa huhu

maszull said...

assalamualaikum Rahmah...selamat kembali bersekolah...:)

Salwa said...

kembali ke kehidupan harian biasa :)

Masz Sidek said...

selamat kembali ke sekolah... :)

Hanih Borhan said...

Hahahaha... Kesian budak2 sekolah, mesti lemah semangat je pi sekolah harini...

Aziela said...

Sedihnya, mkn sorang2. Rindunya kat korang semua. Uwaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...