Thursday, June 28, 2012

Saya Seorang Silent Reader.. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak

Assalammualaikum....


Saya suka header baru MD kali ni...nampak lebih matang dan menarik...TAHNIAH MAK DARA!!

Terima kasih Mak Dara kerana sudi menganjurkan segmen kali ni..selaras dengan peel saya yang suka berziarah dan berBW tapi adakalanya kalau berBW saya tak juga meninggalkan jejak ataupun dalam kata lain komen di bawah setiap entri tu sebab adakalanya setiap entri dan pembacaan yang kita buat tu adakalanya kalau tak kena gaya bakal mengundang kemarahan dan menyentuh hati seseorang.  Ataupun adakalanya entri tersebut kelakar sampaikan nak gelak terguling-guling tapi tak tau macam mana nak ekspresikan rasa gelak suka giler tu pada si penulis....Jadi to be at a safer side saya lebih suka membaca dan berziarah aje..tapi tak semua blog yang saya suka menjadi silent reader kerana ada sesetengah blog juga yang saya rajin meninggalkan komen dan jejak.


Antara blog yang sering saya berBW tetapi jarang-jarang nak memberikan komen antaranya ialah:-



Pada kawan-kawan yang teringin nak menjayakan segmen ini ..silalah klik di SINI untuk mengetahui maklumat dengan lebih lanjut.

Antara syarat-syaratnya:-


1) Buat satu entry bertajuk :

Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak
2) Tepek header blog Mak Dara tu
3) listkan 5 blog yang sering anda kunjungi namun jarang tinggalkan komen/jejak
(silent reader di blog itu)
4) Dah selesai letakkan link url anda di komen di bawah entri tersebut

Mudah saje kawan-kawan!! Semudah ABC....hehehehe

Selamat Bersegmen!

5 comments:

fizafantagirO said...

selamat bersegmen kak :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. like like like dengan entry ini.. betul tu kadang kadang rasa serba salah kan nak tulis komen takut lain pula penerimaan org dengan komen kita tu kann hehe

Tentang Kita said...

selamat bersegmen kak....

terima kasih kak sebab sudi berkunjung ke blog saya ^__^

Anis Athia said...

singgah sini dari segmen sama, jom ke blog anis pula http://www.anisempoi.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

umie said...

salam perkenalan..datang dari blog bicara mak dara..cantik la blog awak..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...