Friday, June 01, 2012

Lari Jauhhhh.....


Assalammualaikum.....

gugel
Selamat hari Jumaat penghulu segala hari...pejam celik-pejam celik dah pun sampai ke Jumaat dan hari berganti hari tahun berganti tahun umur pun meningkat pergi...

Hari ni actually merupakan hari kemalasan saya tahap melampau. Nak hapted blog pun tersekat-sekat dibuatnya.  Sebabnya tengok papan tanda (notice board) di pejabat ada nama list orang bercuti bila drive pagi ni tengok jalanraya yang agak lengang sikit mesti ramai yang bercuti, toleh di kiri kanan pejabat ada meja yang kosong tiada penghuni bercuti.....huarghhh di tambah pulak lately ni yang suka suka hati nak tidur tak tentu hala membuatkan tahap kemalasan semakin hari semakin menjadi-jadi.

Mood saya telah lari begitu jauh meninggalkan saya kebelakang......

Erm...tak sabar nak tunggu ketibaan Sabtu dan Ahad boleh relaks dan bangun lambat....tapi EH!! saya ada wedding laa..... start malam ni dan esok...huhuhuhuhu lemaunya nak kena membantu memasak ni yang tak terlarat ni..kalau tak tolong tak sedap la pulak nanti apa pula kata orang.

Nak tak nak kenalah berewang-rewangan di rumah kenduri.  Kesian En Habilah surely dia kena turun padang dan beria-ia membantu demi menjayakan majlis kahwin adik saudara beliau. Harap semuanya berjalan dengan lancar dan terkawal....

18 comments:

Sheila Eiman said...

hehehehhe,
tahap kemalasan sudah menjelma...
semoga semuanya berjalan dengan lancar..

wahida said...

saya pun ada byk kenduri kena attend this week ni...mcm tak mampu je nak pegi semua...adoi la...

kalau mood malas mmg susah tu kak...takpe, take ur time yer...

Cik mama said...

samalaa cik mama, menanti utk esokk, duduk di rumah bersama anak-anak.. best sgt.. " selamat berewang yerr "

Mrs Lurve said...

ingat nak rehat weekend nie, tp time cuti nie memg byk kenduri kan kak..

Misz Mieza said...

Hehe.. MM pon tengah mengalami kelemauan melampau nak update blog lately ni.. sabao jela.. Gugugu..~~~

Saya Disini said...

jgn jauh sngt

Pka Rahim said...

hi. jom join segmen pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

tq :))

Aziela said...

Awak, bukan esok awak demam ke...?

Rahmah Ram Ram said...

@Aziela

hihihi..tetiba demam kan awak! ish..lemau melemau rasanya nak kesana.... :(

Rahmah Ram Ram said...

@Pka Rahim
insyaallah dik nnt sis join..tq singgah sini... :)

Rahmah Ram Ram said...

@Misz Mieza

yelah mieza makin menjadi-jadi kemalasannya...

Rahmah Ram Ram said...

@Mrs Lurve

mmg penuh dik sampai minggu depan...

Rahmah Ram Ram said...

@Cik mama

Terima kasih Cik Mama

Rahmah Ram Ram said...

@wahida

tima kacih wahida...selamat memandu dan bercuti ye.

Rahmah Ram Ram said...

@Sheila Eiman

terima kasih dik!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kenduri berganda2 time cuti skolah ni... kat upispun sunyi je... ramai yang bercuti... yang duk pejabat ni... bermalas-malasan je.. termasuk is... hehe (^___^)

Cinta Misteri said...

Slamat merewang...msti hapening kn.

Masz Sidek said...

lepas ni akak kena lari laju2 utk dpt mood tu balik ye.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...