Tuesday, June 26, 2012

Jiwang Karats.....


Assalammualaikum...





Tetiba mood menjadi jiwang karat pabila terdengarkan lagu favourites saya masa memuda dulu (takdelah tua mana pun saya ni) tapi kalau nak dikira lagu ni masa zaman saya sekolah dedulu kira top ten jugalah.

Tapi memang jadi top ranking pilihan sayalah masa tu...Apapun saya tak berapa minat dengan penyanyinya tapi beliau memiliki suara yang cukup power dan boleh dikatakan semua lagu-lagu beliau memang power dan bertenaga sesuai dengan suaranya yang mantopp!!


Kalau tak dapat nak view situ try klik SINI al-maklumlah youtube saya ni tengah mood jiwang jugak kot...hehehe tak boleh nak share :s



Lirik: Nostalgia Cinta


Masa lalu
Masih berlegar
Menghampiriku
Di waktu itu
Cinta kering dan layu

Berguguran ketandusan
Tanpa cahaya
Cinta yang luka
Jatuh kehampaan

Tak mungkin ku tempuhnya lagi
Segala kepahitan itu
Walaupun di masa ini
Masih ada ruang-ruang
Untuk cinta menyusur kembali

Sinaran matamu
Terisi cereka
Permainan asmara
Antara kita
Terbuka hatiku
Mencari sinar itu
Mungkin ku temui
Ku masih belum pasti

Ingin sendiri meniti hari
Mencari erti ke mana sepi
Nostalgia cinta suci



Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hehehehe..pepetang ni jiwang pulak ye kak :)

CINTA UNTUK KITA said...

lagu2 70an, 80an and 90an sbnarnya mmg takkan ditelan zmn sbb sedap di dgr and kualiti lagu mmg ada..:)

Aziela said...

Pergh...memang jiwang nie...

Nazayiena said...

Memang sedapkan lagu lama nie...

Nurul Ain Sakimon said...

jiwangnya akk

Rahmah Ram Ram said...

@:: Mrs.Eady ::

hihihi...mood tak menentu kejap jiwang, kejap haru, kejap sedih hihihi

Rahmah Ram Ram said...

@CINTA UNTUK KITA memang betul tu..setuju 100%

Misz Mieza said...

Jiwang abes nih! Nostalgik sungguh.. =)

aReLaN said...

memang jiwang karat habis la.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...