Friday, June 15, 2012

Gelak Selagi Boleh...


Assalammualaikum...

Google
Erm..kalau tang gelak semua orang pasti suka dan teruja untuk join sekali dalam conversation tu tapi ada juga kebaikan dan keburukan gelak besar-besar ni..macam saya ni pulak jenis yang suka gelak besar-besar dan kekadang tu terover-over jugak, tapi orang kata kalau gelak melampau-lampau tu hati seseorang tu sebenarnya di dalam kerunsingan dan kegelisahan...BETUL KE??

Erm..sejauh mana perumpamaan itu saya sendiri pun tak berapa nak faham.  Mungkin kot!! Tapi terpulang kepada sesetengah individu itu. Yang penting gelak tu berpada-pada jugaklah ye...jangan sampai memeluatkan orang yang mendengar dan merunsingkan mereka-mereka yang mendengar sudahlah...

Lepas ni saya pun kena gelak berpada-pada jugaklah..segan pulak pada orang yang mendengar...huhuhuhu..MAAF YE KAWAN-KAWAN!!


6 comments:

fizafantagirO said...

fiza pun sukaaa gelak kak :) tambah2 kalau ada sorang lg geng fiza yg suka gelak jgk :p .
senaman mulut gitu :p

Rahmah Ram Ram said...

yelah @fizafantagirO akak ni selalu over gelak tau sampaikan kalau fikir-fikir balik segan pun ada atau mesti ada yang meluat nak dengar...huhuhuh

maszull said...

assalamualaikum rahmah...yer la nak ketawapasni kena la kontrol kan jgn gelak kuat2..:)

deno said...

deno gelak kuat bila tengok JOZAN... hehe

-gedek! said...

uncle kalau gelak sampai retak...

haha!

Rafflesia™ said...

haha klau lucu, mmg syieda xlek krontol gelak dah kak, kt publik pun gelak kuat.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...