Tuesday, June 12, 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger


Assalammualaikum...


Dikesempatan ini diwaktu pagi yang segar dan indah ini saya mengambil kesempatan mengambil bahagian dalam segmen anjuran Hasrul Hassan kali ni...

Alhamdulillah berkesempatan kerana sebeleum-sebelum ini tak sempat nak terjah hanya buat auto publish entri aje...Maaf ye En Hasrul.

Pada anda yang berminat anda syarat-syaratnya ialah:-

  • Tempek badge ini dalam entri anda, dan link ke entri ini.
  • Tajuk entri anda: Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger
  • Berikan nama blog anda, link blog anda, bila mula berblogging, kenapa berblogging dan seterusnya siapa idola dan ikutan anda dalam dunia blog.
  • Siap je, terus berikan url entri anda itu di ruangan komen.
  • Andai sudi, jadilah follower blog ini.
  • Anda perlu berbuat demikian sebelum jam 5 petang, 13 Jun 2012.
Seperti yang diminta oleh peganjur:-

Nama Blog: Bable Bable Bla-Bla-Blub-Blub


Mula Berblogging: April 2006

Kenapa Berblogging: Saje-saje isi masa lapang dan berkongsi pendapat dengan kawan-kawan lain dalam dunia blogging ni.

Siapa Idola Anda:  Semua rakan-rakan blogger saya dan blogger yang dah establish dan maju dalam dunia blogging seperti penganjur kita ni En. Hasrul Hassan.



19 comments:

Kaki Wayang said...

Eh join juga ke...hehehehehehe

Rahmah Ram Ram said...

@Kaki Wayang

Harusss joinkan diri Azri...blogger sifu tu...jom kita sesama...

Nadiah said...

Singgah juga buat kali ke2

hasrul hassan said...

As-Salam... haluuuu .. mekasih mekasih sebb masih sudi join segmen HH .. sob sob sob ...

Ahmad Haziq Azlan said...

singgah dari segmen yang sama

azlanthetypewriter.blogspot.com

Kak Nam Kepoh!! said...

hi..dr segman yg sama..dtg sini follow :)

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z dtg sini.. dari segmen yg sama..
jmputlah ke blog

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

Cik Rongoks said...

dari segmen HH ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

Permata ™ said...

*Salam Ukhwah
*dari segmen yang sama..
*sudah folo sini
*semoga sihat selalu

http://permataperjuangan.blogspot.com/

maszull said...

assalamualaikum Rahmah...selamat bersegmen yer ....teringin gak nak join la sbb dah lama x join segmen ni...:)

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Much more respect..
http://pseudosupra.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

permata biru said...

singgah dari segmen yg sma..:)

eintan nurfuzie said...

salam perkenalan
jom join sini
http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Fadhli Hikaru said...

singgah kembali dari segmen yg sama

http://cyberfadhli.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

pha is said...

membalas kunjungan....

ERYZA said...

Segmen jangan tak segmen :)

Nur Cahaya said...

salam ziarah...singgah sini dri segmen yg same...jom singgah blog cahaya pulak..
http://nurcahaya0812.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

Ayang Anim said...

Salam ziarah...

dari segmen yang sama...

http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn jalan2 dari segmen HH :)

jom jalan2 blog cik lynn plak...

lynnlinda.blogspot.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...