Friday, September 28, 2012

Apa Hal Pulak Ni!!


Dah ni apa kes pulak lah dashboard ni pepagi buat hal..refresh berpuluh kali tapi masih dapat message yang sama macam benda alah bawah ni...



Hish menyakitkan hati betul...bila kita bebetul nak berBW dan berkelapangan nak curik masa ... dia buat hal la pulak!! 

Kawan-kawan pernah tak mengalami benda yang sama macam ni since kita berhijrah ke template yang baru??  Ada sesiapa boleh tolong tak?

Tension-tension...geram-geram.....arghhhh!!!!

15 comments:

Yana Aina said...

sabar..tak prnh kene pulak buat masa nie.

:: Mrs.Eady :: said...

tadi dah keneeeee...sejam setengah duk refresh!!

Aziela said...

selaluuuuuu sangat kena. Tu yg nyampah pakai dashboard baru nie...

Rahmah Ram Ram said...

@Aziela ye ke awak....huhuhu tensen tensen!!

Rahmah Ram Ram said...

@:: Mrs.Eady ::

Izwa pun kena jugak ye? ish..pe hal la ni..tengah orang nak rajin ni lah buat perangai kan.

Rahmah Ram Ram said...

@Yana Aina

hihi.... pepagi dah ngamuk ye yana..sabar ni..hihihi

Nazayiena said...

Ada juga kena camni,tp xle lama lps tu ok blk.

nanieybarnieylurviey said...

mmg mcm ni akak.. sejak guna yg bru ni slalu mcm ni. nnti die ok sendiri. stress kn bile kite smngt nk BW time tu la die wat hal :)

Salam Jumaat Kak :)

Mira Adzlia said...

same la kak..sy pun slalu kne cmni...tension jer..byk kali kne refresh..huhu

fiza said...

Saya kena semalam. Banyak kali refresh, tapi bloglist tak kluar. Selalu gak kena mcm nih.

Mrs Lurve said...

dashboard baru memg cam nie kak, akak kena biar dulu seketika..nti refresh semula..mcm apa ag yg baru nie

Tentang Kita said...

byk kali kena mcm nie...mood nak BW pun ke laut la jwbnyer.

Anisa Anuar said...

pernah jgk kena... sabar aje...ada technical issue la tu

SHAHZEE said...

buat masa ni x pernah jadi lg la..sabar ye kak

Nurmujahidah Ismail said...

dah salu sangat kena,, memang kena refresh banyk kali amat,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...