Monday, September 10, 2012

IKLAN: Tiger Balm: Neck & Shoulder Rub Boost


Assalammualaikum...

Di saat-saat akhir proses mengandung ni macam-macam penyakit yang kena.... baik dari segi sakit pinggang, ketidakselesaan bentuk badan fizikal, berjalan, hidung berdarah dan sebagainya dan termasuklah tegang leher...memang sakit dan rasa uncomfortable nak menoleh memandang sesuatu pun terpaksa mengambil masa dan rasanya nak demam satu badan akibat dari kepayahan nak menoleh.

Google

Kini dengan adanya product terbaru dari Tiger Balm semuanya mudah dan tak perlulah bersusah payah lagi menampal koyok di belakang leher anda. Berbentuk lotion dan tidak berminyak sangat sesuai dan mudah untuk digunakan dan dibawa kemana-mana sahaja.



Ianya boleh di dapati di farmasi dan kedai-kedai berdekatan anda. Tak percaya, cubalah dulu dan lihat hasilnya. Insyaallah...selain dari urutan dan tampalan koyok kini kesakitan leher kita dapat dikurangkan dengan lotion Tiger Balm Ubat Leher & Bahu Boost.

CUBALAH!!

9 comments:

timm_bill said...

seronoknya nak dpt baby..hi3..

hainom OKje said...

Rasnya Tiger balm ni dah lama ada cuma packaging je yg berbezakan!

..::..aRe-Na..::.. said...

gitulah kn masa pegnen..x sabo2 nk tgu bby kuarkan hehehe..

Aziela said...

Wahh..kita yg asyik menaip dan ngadap pc nie pun sesuai lah kan..

Rahmah Ram Ram said...

Boleh awak..lg sesuai!!

Rahmah Ram Ram said...

Betul tu are-na dh tak sabar rasanya....

Rahmah Ram Ram said...

Oo ye ke? Hainom. ..Sebab before this minta lotion dpd clinic dan pharmacy aje..paling tidak tampal koyok.

Rahmah Ram Ram said...

Seronok dik..tp sepanjang tempoh 9 bulan tu mmg ada dugaannya...tp alhamdulillah..bila dh selamat hepi je dik!

Maria Menado~ said...

baru je bagi kawan pakai tiger balm sebab dia sakit leher..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...