Thursday, September 27, 2012

She's Coming To Town...


JLO IS COMING TO TOWN!!




Saya minat dia!! Itulah ayat pertama yang ingin saya sampaikan dan ingin war-warkan pada semua.  Bagi para peminat beliau yang setelah sekian lama berangan-angan ingin berjumpa dan melihat sendiri aksi lincah beliau di pentas jangan lepaskan peluang untuk menonton konsert yang julung-julung kali menampilkan persembahan LIVE beliau di Kuala Lumpur bertempat di Stadium Merdeka pada 2 Disember 2012 nanti.

Tiket ke konsert Jennifer Lopez Dance Again World Tour Live In Malaysia 2012 bermula dengan harga dari RM168 sehingga RM628 dan boleh di’dapati melalui laman rasmi Galaxy Group.  Jualan tiket akan bermula dari 8 September ini dengan diskaun 15% untuk ahli kad Visa.

6 comments:

Nazayiena said...

Semoga Rahmah boleh menonton konsert JLO nanti.

Mira Adzlia said...

huhu....mahal pula tiketnya..xjd la.hihihi

Aziela said...

bestnyerrr.......

Rahmah Ram Ram said...

@Nazayiena

Hihihi..tak dapat nak pergi sebab masih lagi dalam confinement period.. kalau pergi jugak HARUS bentan lepas tu...hihihhihi

:: Mrs.Eady :: said...

mahal nyer...glup!

SHAHZEE said...

mahalnya tiket..tp kalau dah minat lautan api sanggup direnangi kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...