Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday # 56


Assalammualaikum...

Minggu terakhir berhari raya di bulan SYAWAL pada tahun ini.  Pasti ramai yang mengadakan majlis rumah terbuka dan pejabat terbuka.  Yang pastinya makan biar berpada-pada dan jagalah kesihatan anda ye.

saya pinjam gambar ni dari google.....



8 comments:

Saya Disini said...

sedpnye..mcm2 ada

CaDLyNN said...

lapar terus tgk gmbr..huhu

:: Mrs.Eady :: said...

glup!terus jadi lapar..hehehee..

Rahmah Ram Ram said...

@CaDLyNN

makanan asas ketika buat open house kan...sedap!!

Rahmah Ram Ram said...

@:: Mrs.Eady ::

memang tengok gambar camni je kita mesto otomatik lapar izwa..hehehhe

Hanih Borhan said...

minggu last nak makan banyak2...habis Syawal nak kena start control diet pulak,haha...

Mira Adzlia said...

mgu akhir lg byk mkn..hihi

cik kumbang said...

sedapnya tgk gambar tu
tb2 lapar balik hehe :)

#salam singgah ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...