Monday, September 03, 2012

"SEGMEN PROMOT BLOG ANDA!!!"



Assalammualaikum...

Selamat bersiaran kembali...terima kasih kepada adik sorang ni Cik Suzlin yang sudi mengetag saya untuk menjayakan segmen anjuran adik manis pwencessyuyue.



Pada anda yang berkelapangan silalah berikan support anda pada adik blogger kita ni ye.  Nak tahu lebih lanjut bolehlah klik SINI

Syarat-syaratnya pun tak susah mana....tapi kalau nak tekan butang LIKE dekat Facebook tu memang agar keSUKARAN lah sikit dik sebab akak memang jarang-jarang bukak FB.

Dengan ini akak dengan sudinya nak mengeTAG rakan seperjuangan blogger lain seperti:-


Good Luck pada mereka yang mengambil bahagian!!

7 comments:

#ciksuzlin said...

datang sini dan follow (^______^)

Aziela said...

Thanx wak..Insyaallah..

Gen2Merah said...

wahh, saya kena tag... tima kasih ya kak Ramlah... terharu sangat2.. ada masa saya akan join... hehe

maszull said...

assalamualaikum rahmah...selamat bersegmen yer...:)

Mia Liana said...
This comment has been removed by the author.
Mia Liana said...

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-promot-blog-anda.html

Anonymous said...

said a lot of people pay back their mortgages by the due date and without having penalties
A respected debts aid organization wants the sheer numbers of individuals turning to these people to get enable across payday cash advance obligations for you to two times that. debt charitable organization says all-around purchased your payday, increased benefit mortgages this season. The actual charitable states that three years gone by how many prospects with them ended up being unimportant.
szybka pożyczka
pożyczki prywatne
klikając w ten link zobaczysz więcej
kredyty pozabankowe białystok
pożyczki prywatne warmińsko-mazurskie

http://szybkapozyczkabezbik.org.pl
http://pozyczki-prwatne.com.pl
http://szybkapozyczkaonline.com.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...